Hagi, Barcelona'yı Galatasaray maçı öncesi uyardı! Kerem Aktürkoğlu...

Orhan Gülek
09.03.2022 - 12:09 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 12:32

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, sarı kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Barcelona eşleşmesini Marca gazetesine değerlendirdi.

Hagi, Barcelona'yı Galatasaray maçı öncesi uyardı! Kerem Aktürkoğlu...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'de geçirdiği hayal kırıklığıyla dolu sezon yaşayan Galatasaray,  Avrupa Ligi'nde bir nebze olsun nefes almak istiyor. Avrupa Ligi'ndeki grubundan namağlup lider olarak çıkan, deplasmanda kalesinde gol dahi görmeyen Sarı-Kırmızılılar, UEFA organizasyonlarında ortaya koyduğu performansı devam ettirmenin hesapları içinde. 

Bir dönem Galatasaray ve Barcelona forması giyen Gheorghe Hagi ise zorlu maç öncesi İspanya basınından Marca gazetesine konuştu.

"Barcelona, Galatasaray maçında açık ara favori"

Karşılaşma öncesi iki takımın da geçiş sürecinde olduğunu belirten Hagi, maçın favorisinin Barcelona olduğunu söyledi. Rumen teknik adam, "Her iki kulüp de geçiş sürecinde olmasına rağmen Barcelona açıkcası daha iyi bir takım. Xavi ile toparladılar ve açık ara maçın favorisi" dedi. 

"Hepsinden öte Kerem Aktürkoğlu..."

Hagi'ye Galatasaray'ın öne çıkan oyuncularının sorulması üzerine, "Stoper Marcao ve Mısırlı forvet Mohamed'i beğeniyorum. Ancak hepsinden öte Kerem Aktürkoğlu hızlı, çok yönlü ve uluslararası bir oyuncu. Ayrıca iki iyi Rumen futbolcuya sahipler: Cicaldau ve Morutan" yanıtını verdi. 

Hagi, Barcelona'yı yenmenin sırrını açıkladı

Teknik direktör olarak Barcelona'ya karşı takımınızı nasıl hazırlarsınız sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Barcelona'ya karşı topla nasıl oynanacağını bilmek zorundasınız. Agresif davranıp sonra saldırmanız gerek. Maçı gol atmadan kazanamazsın." 

"Xavi'nin mentalitesi çok doğru"

Barcelona'nın Lionel Messi'den sonra zorlandığını kaydeden Hagi,, "Barcelona Messi'nin ayrılışından sonra çok zorlandı. Bu yüzden Xavi'ye zaman verilmeli. Xavi'nin mentalitesi çok doğru" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray - Barcelona maç biletleri satışa çıkıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler