Hagi Galatasaray'dan teklif aldı mı? Hagi'den FLAŞ açıklamalar

15.06.2017 - 21:43 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 21:43

Hagi Galatasaray'dan teklif aldı mı? Hagi'den FLAŞ açıklamalar

AJANSSPOR - Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden George Hagi, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Hedefimiz oyuncu yetiştirip..."

"Sahibi olduğu ve aynı zamanda teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta takımı ile Romanya Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Hagi, "Şu an elimde çok genç bir takım var. Yaş ortalamam 21. Gençlerle futbolda başarılı olursanız, bu başarı A Takıma da yansıyacaktır. Daha da iyisi çok iyi hocaları var. Futboldan kazandıklarımı, futbola vermeye çalışıyorum. Romanya'nın gelecek vaat eden 100 oyuncusundan 35'i bizden. Sezona başlarken şampiyonluk hedefi yoktu. Liderlik geldi. Biz de bırakmak istemedik. Ama hedefimiz oyuncu yetiştirip büyük kulüplere satmak. Romanya'da ilk 6'ya kalan takım play-off oynuyor. Bizim de hedefimiz o." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'a transfer olduğumda sözleşmeme özel madde koydurtmuştum. Eğer, Galatasaray ile Avrupa'da başarı gelirse; Hagi ekstra prim alır. Hem Hagi hem Galatasaray, hem de Türk futbolu kazandı. 'Hagi 10 numaraya farklı anlamlar yükledi' bunu ben söyleyemem. 10 numaraya çok çalışmak gerekliliğini getirdim."

"Galatasaray'dan teklif..."

"Galatasaray'dan teklif almadım. Bir zaman gelecek ama bir takımla Avrupa'da çok büyük işler yapacağım. Galatasaray'a gelmek şeref ama çok iyi bir proje olmalı. Her zaman en iyisini isterim."

"Ianis Hagi belki Türkiye'de bir takıma..."

"Belki benim takımımda oynar. Umarım oğlum Türkiye'de de oynar. Her kulüp olabilir. Babasını geçer mi bilemiyorum. Onunla da sürekli konuşuyorum. Çok iyi kariyer hesapları oalcak.

Messi ve Ronaldo seçiminde ben de sol ayaklı olduğum için Messi'yi tercih ederim. Tün dünya onlara hayran. Hoca takım ruhunu verir. Sadecce değerli oyuncularla kolektif futbol olmaz."

"Sneijder fantastik bir oyuncu"

"Sneijder fantastik bir oyuncu. İnanılmaz şeyler kazandı. Çok yönlü ve çok beğendiğim bir oyuncu. Kulüpte neler yaşandı bilemiyorum. Kulübün içinde olmadan değerlendirmeyi doğru bulmuyorum"

"Emre, inanılmaz bir oyuncu"

"Emre, Türkiye'nin bir numarası. İnanılmaz bir sol ayak. Şu an olgunluk dönemini yaşıyor. Gençlere de yardımcı olduğunu duyuyorum. Çok mutlu oluyorum."

"Beşiktaşlı Recep ona karşı oynamayı hiç sevmedim saha dışında daha çok iyi dostum olduğunu söylemek isterim. Bizim takımda da Hakan Ünsal ve Fatih Akyel vardı. Bir türlü onları geçemiyordum. Nefret etmiştim..."

"İlk dönemimde ben de hatalar yaptım. Takım zor durumdayken çağırdılar ve 'hayır' diyemedim. Belki de kabul etmemeliydim. Faturasını da ödedim. Sürekli ileri bakmalıyız.  Haziran ayında duyduklarınızın yüzde 90'ı yalan." 


YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. KAYNAKSIZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.

Senin için hazırladığımız haberler