Hagi patladı: 'Benim için her şey bitti, beni bir daha aramayın'

03.02.2018 - 23:09 | Son Güncellenme: 03.02.2018 - 23:09

Hagi patladı: 'Benim için her şey bitti, beni bir daha aramayın'

Rumen Ligi’nin 23. Hafta mücadelesinde Viitorul Köstence evinde Astra Giurgiu ile 1-1 berabere kalırken Viitorul Teknik Direktörü Hagi’nin maç sonu açıklamaları ülke gündemine oturdu.

Hagi'den olay sözler!

"Eve geri döndüğüm için utanıyorum. Size net bir mesaj vereceğim. Beni kaybettiniz. Ne dediğime dikkat edin. Bu ülke için bir şeyler yapmaya çalışmış birini kaybettiniz. Sizin karşınıza dikilip Romanya’nın nereye gittiğini soracağım. Artık beni aramayın, başkalarını arayın. Ben Rumen futbolu için elimden geleni yaptım. 5 yıl önce size milli takımda 11 futbolcumun olacağını söylemiştim. 2021, 2022’de bazıları engellemeye çalışsa da milli takım benden beslenecek. Her şeyi idmanlar ve geleceğimiz için verdik."

Hagi, Romanya'yı terk ediyor!

"Dün bir kez daha emin oldum ki artık ayrılmam gerek. Ne zaman olur bilmiyorum ama mümkün en kısa zamanda bunu yapacağım. Belki bazıları sevinecek. Onlara başarılar diliyorum. Bir şeyler kazandıklarında onları ilk kutlayan ben olacağım. Maalesef menfaatler ve politika işin içinde. Artık futbol yok. Benim için her şey bitti, beni bir daha aramayın. Çocuklara yatırım yaptığımda hayatımın en iyi şeyini yaptığıma emindim. Şu anda bazılarının söylediği gibi aslan değilim. Battım. 300 çocuğum varken nasıl batabilirim. Romanya’da 300 futbolcusu olan bir kulüp var mı?"

"Burası artık evim değil'

“Burası artık benim evim değil. Siz birini kaybettiniz. Buradan ayrılıp bir daha geri gelmeyeceğim. Böyle devam edim, her şey yolunda. Evimizde Hollanda’ya 3-0 kaybettik. Siz bunu kabul ettiniz ama ben kabul edemem. Onları hepsini yenmiştik, gurur duymuştunuz."

Hagi’nin çalıştırdığı Viitorul geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlamıştı. Bu sezon ise 23 maçta topladıkları 35 puanla beşinci sıradalar.

Hagi kulübü 2009 yılında kurmuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler