Haji Wright, Antalyaspor'da imza atıyor

13.07.2022 - 13:21 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 13:27

Antalyaspor, Trabzonspor, AEK, Spezia ve Hull City’nin transferi için yoğun mesai harcadığı Haji Wright'ın durumu netlik kazanıyor. Detaylar haberimizde...

Haji Wright, Antalyaspor'da imza atıyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Geçen sezon Antalyaspor'da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve pek çok takımın transfer listesine giren Haji Wright'ın yeni sezonda forma giyeceği takım belli oluyor.

Haji Wright Antalyaspor'u seçti, imzalar atılıyor

Antalyaspor'un yanı sıra Trabzonspor ve Hull City’nin ısrarla istediği ABD'li golcü, büyük bir sürpriz olmazsa Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye devam edecek. Bonservisini elinde bulunduran Sonderjyske'nin, Trabzonspor ve Hull City'nin tekliflerine sıcak bakmasına rağmen ABD'li golcünün Antalyaspor'da oynamak istemesi sebebiyle geri adım attığı ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı öğrenildi. 

Son detaylar görüşülüyor

Uzun süredir görüşme halinde olunan Sonderjyske'ye AEK, Hull City ile Trabzonspor'dan daha düşük bir bonservis teklif edilmesine rağmen transferi bitirme aşamasına getiren Antalyaspor, sözleşme üzerinde son görüşmeleri yaptıktan sonra imzayı atarak golcü oyuncunun bonservisini eline alacak. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Faiz Selemani'yi transfer etmek istiyor
Habere Git

Almanya kampına alınmadı

Henüz transferi resmen tamamlanmayan Haji Wright, takımının çalışmalarına katılmak için Danimarka'ya gitti. 24 yaşındaki futbolcu, Sonderjyske'nin Almanya’da yapılacak kamp kadrosuna ise alınmadı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Sportif Direktör Esben Hansen, golcü futbolcunun takımdan ayrılacağını söyledi. Golcü futbolcuya büyük bir ilginin olduğunu söyleyen Hansen, "Danimarka'ya dönmesi gayet normal. Çünkü Sønderjyske'nin bir oyuncusu. Ancak, Hanover kampına Haji Wright’ın dahil edilmeyeceğine karar verildi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler