Hakan Balta'dan üçlü savunma açıklaması!

21.03.2017 - 11:57 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 11:57

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret eden Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Balta, teknik direktör Igor Tudor’un defansta uyguladığı üçlü sisteme oynadıkça alıştıklarını ifade etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyareti sırasında Hakan Balta basın mensuplarının sorularını şu şekilde yanıtladı: “Teknik direktörümüz Tudor, defansta üçlü sistemi deniyor ve biz; antrenmanlarda bu sistem üzerine çok çalışıyoruz. Oynadıkça bu sisteme alışacağız.”

ÜÇ PUANLIK SİSTEMDE SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

Fanatik G.Saray taraftarı olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun” kaptan şampiyonluk şansımız ne? “ sorusunu da değerlendiren Hakan Balta, ”Önümüzde 9 haftalık bir süre var. Üç puanlık sistemde biz; şampiyonluğu veya şampiyonlar ligi vizesi olan lig ikinciliğini sonuna kadar kovalayacağız. Şampiyonlar liginde oynamanın önemini biliyoruz ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.” dedi.

“SAKATLIĞIM GEÇTİ”

Başkan Kerimoğlu ile sohbeti sırasında sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunan Hakan Balta,” Bel fıtığından kaynaklanan sakatlığım geçti. Bugün doktorlarımızın yapacağı kontroller göre antrenmana çıkıp çıkmayacağım belli olacak.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KERİMOĞLU: HAKAN ÖRNEK BİR  FUTBOLCU

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ,” Hakan Balta teknik direktörlerinin stoper veya sol kanatta verdiği görevleri başarıyla yerine getiriyor. Mütevazi aile yaşantısıyla da Türk futbolcularına örnek olacak bir futbolcu. “şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler