"Hakan bu küfrü hak etmedi!" Takım Ibrahimovic'e sırt döndü!

04.05.2021 - 14:43 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 16:24

Milan'da Zlatan Ibrahimovic ile Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan gerilim bitmek bilmiyor. Benevento maçına uzanan zıtlaşma farklı bir boyut kazandı. İşte detaylar...

"Hakan bu küfrü hak etmedi!" Takım Ibrahimovic'e sırt döndü!

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da Milan'ın Benevento'ya karşı 2-0 galip geldiği maçta çok konuşulacak bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, kendisine pas atmayan Hakan Çalhanoğlu'na dönüp, "Seni anlamıyorum..." diye bağırmıştı. Sadece bağırmakla kalmayıp bir de küfür eden Ibrahimovic'e Milanlı futbolcular tepki gösterdi. Benevento karşılaşmasında "maçın adamı" seçilen Çalhanoğlu'nun bu küfrü hak etmediğini düşünen oyuncular, Ibra'ya sırt çevirdi. 

Takipten çıktılar...

Milan'lı futbolculardan Leao, Tonali, Saelemaekers, Bennacer ve Kalulu başta olmak üzere birçok oyuncu Zlatan Ibrahimovic'i takipten çıktı. Ayrıca, Hakan Çalhanoğlu da Ibrahimovic'i takip etmeyi bıraktı. Ibrahimovic'te kendisini takip etmekten vazgeçen Hakan Çalhanoğlu'na aynı tepkiyi gösterdi. 

"Maçın adamına küfretti..."

Zlatan Ibrahimovic, saha dışında olduğu kadar saha içerisindeki hareketleriyle de tepki çekmeyi başarıyor. 2 ay önce sakat olmasına rağmen San Remo Müzik Festivali'ne katılıp dans eden futbolcu, bu kez Benevento maçının en iyi oyuncusuna küfür etti. Milan antrenörü Pioli'nin koşulsuz güven duyduğu Hakan'a Ibrahimovic'in küfretmesi eleştirilere neden oldu. 

35 milyon Euro piyasa değeri ile en değerli Türk oyuncular arasında gösterilen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Çizme'de 9 gol atıp, 11 asist yaparak takımının 20 golüne doğrudan katkı sağlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler