“Hakan Çalhanoğlu, Başakşehir’e gelmemi söyledi”

26.02.2021 - 15:48 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 15:52

Son dakika haberleri… Medipol Başakşehir’in Milan’dan transferi Leonardo Duarte, Türkiye’ye gelmeden takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu ile yaşadığı diyaloğu anlattı. İşte detaylar…

“Hakan Çalhanoğlu, Başakşehir’e gelmemi söyledi”

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı stoperi Leonardo Duarte, adaptasyon sürecini atlattığını ve Türkiye'de çok mutlu olduğunu söyledi. Turuncu-lacivertli kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada transfer sürecine anlatan deneyimli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na ayrı paragraf açtı. 

"Hakan 'Başakşehir Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri' dedi"

Duarte, "Milan'dan takım arkadaşım Hakan ile görüşmemde bana çok güzel bir ülkeye gideceğimi, Türkiye'nin büyük kulüplerinden birine, şampiyon olmuş bir kulübe gideceğimi söyledi. Burada kendimi çok mutlu hissediyorum. Başakşehir formasını çok uzun süre giymek ve mücadele etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Sosyal medya ekibimiz iyi iş çıkarıyor"

Medipol Başakşehir, sosyal medya ekibinin transferini duyurduğu ve "Ninja Kaplumbağlar" filmine atıfta bulunduğu videoya da değinen Leonardo Duarte, "Gerçekten çok eğlenceli bir videoydu. Sosyal medyadan çok sayıda mesaj aldım, 'Bakın Rafael de orada ama Donatello eksik dediler.' Başakşehir'in sosyal medya ekibi çok iyi bir iş çıkardı" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler