Hakan Çalhanoğlu, Hollanda mağlubiyetinin sebebini açıkladı

07.07.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 01:52

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Türkiye, turnuvaya veda etti. Milli Takım'da orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu maç sonu açıklama yaptı.

Hakan Çalhanoğlu, Hollanda mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takımımız, Hollanda'ya 2-1 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası'na veda etti.  Maç sonu A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

"Futbolda kaybetmek de var"

İlk olarak herkese teşekkür eden Çalhanoplu, "Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, ekibine, fizyolarımıza, masörlerimize, aşçılarımıza, güvenliklerimize hepsine teşekkür ederim. Maalesef buraya kadarmış. Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize. Gönül isterdi ki daha fazla gidelim ama futbolda kaybetmek de var." dedi.

"Keşke geriye çekilmeseydik"

Mağlubiyetin sebebi olarak geriye çekilmenin neden olduğunu dile getiren Çalhanoğlu, "İkinci yarıya iyi başlamadık. Çok geriye çekildik. 2'inci golü yedikten sonra uzun toplar denedik. Şans bulduk ama değerlendiremedik. Keşke geriye çekilmeseydik. Buraya kadar gelmek de büyük bir gurur. Eminim ki burada herkes en iyi şekilde ülkesini temsil etti. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler