Hakan Çalhanoğlu, Milan'da kalacak mı? İşte son durum...

İsa Kethüda
18.04.2021 - 13:59 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 14:06

İtalya Ligi takımlarından Milan Sportif Direktörü Ricky Massara'dan Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimovic ve Donnarumma açıklaması geldi. Milli futbolcu takımda kalacak mı? İşte detaylar.

Hakan Çalhanoğlu, Milan'da kalacak mı? İşte son durum...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Seria Ligi ekiplerinden AC Milan Sportif Direktörü Ricky Massara, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Zlatan Ibrahimovic ve kaleci Gianluigi Donnarumma hakkında açıklamalarda bulundu.

Zlatan Ibrahimovic ile imzalayacağız

DAZN'a konuşan Massara, "Zlatan Ibrahimovic ile yakın bir zamanda sözleşme imzalayacağımızdan eminiz. 

"Teklifi kabul edeceklerine inanıyorum"

Diğer oyuncular hakkında ise henüz bir gelişme yok, ancak orada da kendimize güveniyoruz. Çünkü kulüp yapması gerekeni yaptı ve teklifini verdi. Bu yüzden Hakan Çalhanoğlu ve Gianluigi Donnarumma'nun teklifi kabul edeceklerine inanıyorum" dedi. 

Öte yandan Massara, sakatlığı nedeniyle son 8 maçta forma giyemeyen Mario Mandzukic'in, mart ayındaki maaşını istemediği ve Milan kulübünün de Hırvat oyuncunun maaşını bir hayır kurumuna bağışladığını açıkladı.

"Milan'a katkı veremediği için pişmanlık duyuyor"

Massara, "Bu çok büyük bir hareket. Profesyonel bir oyuncudan ender jesti. Şimdiye kadar Milan'a katkı veremediği için pişmanlık duyuyor. Ancak önümüzdeki sekiz maçta oyunun ona kendini gösterme şansı vereceğinden eminiz" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler