Hakan Çalhanoğlu Ödülünü Depremzedelere Adadı

İsa Kethüda
23.02.2023 - 09:41 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 10:08

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Inter'in sahasında Portekiz temsilcisi Porto'yu 1-0 yendiği karşılaşmada maçın oyuncusu seçilen Hakan Çalhanoğlu ödülünü depremzedelere adadı

Hakan Çalhanoğlu Ödülünü Depremzedelere Adadı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İtalyan takımı Inter'in Portekiz temsilcisi Porto'yu 1-0 yendiği maçta, maçın oyuncusu seçilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ödülünü depremzedelere bağışladı.

Hakan Çalhanoğlu maçın en değerli oyuncusu seçildi

Inter'in Romelu Lukaku'nun 86. dakikada attığı golle 1-0 kazandığı Porto karşılaşmasında 90 dakika sahadaki mücadelesiyle takdir toplayan Hakan Çalhanoğlu, müsabaka sonunda "maçın en değerli oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

"Aklım ve kalbim sizlerle"

Çalhanoğlu, sosyal medya hesabından ödülle çekilmiş fotoğrafını koyarak, "Bu ödülü ülkemde depremden zarar gören bütün vatandaşlarımıza armağan ediyorum. Aklım ve kalbim sizlerle." mesajını Türkçe, İtalyanca ve İngilizce olarak paylaştı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan futbolculara uyarı!
Habere Git

Bu arada, Corriere dello Sport gazetesi, maçtaki performansından ötürü Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'e hem saha içinde hem saha dışında lideri olmaya devam ettiğini yazdı.

Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan milli futbolcu bu sezon forma giydiği 31 maçta 3 gol ve 6 asist kaydetti. Öte yandan İtalyan devi, Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Yunan yıldız Galatasaray'ı istiyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler