Hakan Çalhanoğlu: "Sırtım kaleye dönükken oynamak zor"

Akın Ungan
25.12.2021 - 17:54 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 18:11

Serie A'da Inter forması giyen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, oyun tarzıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu'nun Inter ve Milan performansı.

Hakan Çalhanoğlu: "Sırtım kaleye dönükken oynamak zor"

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, oynadığı futbol ile göz dolduruyor. İtalyan basınının manşetlerini süsleyen Milli futbolcu, oyun stili ve Inter'deki yeni rolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni pozisyonunda daha rahat oynadığını açıklayan Çalhanoğlu, "Milan'da genel olarak 10 numara pozisyonunda oynuyordum ama Inter'de oynadığım gibi 6-8 pozisyonlarında oynamak benim için daha iyi. Sırtım rakip kaleye dönük iken oynamak gerçekten zor. Yüzüm dönük oynamayı ve geriden top alıp oyun kurmayı seviyorum." ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu'nun İtalya karnesi

Bu sezonki performansıyla çokça övgü alan yıldız futbolcu, 3 Temmuz 2017'de, 23,3 Milyon Euro bedelle gittiği Milan'da, 172 maça çıktı. Çalhanoğlu bu maçlarda, 32 gol atarken, 48 asist yaptı.

Bu sezonun başında Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, çıktığı 21 maçta 6 kez gol sevinci yaşarken, 8 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler