Hakan Çalhanoğlu ve zorlu 7 gün! İtalyan basını yazdı...

31.05.2021 - 14:09 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 14:12

İtalya'da Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu henüz yeni sözleşmeye imza atmadı. İtalyan basını transfer gözdesi olan futbolcu için ne yazdı? İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu ve zorlu 7 gün! İtalyan basını yazdı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Futbol kariyerine İtalya Ligi ekiplerinden Milan’da devam eden milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ediyor. İtalyan basını, Hakan Çalhanoğlu ile ilgili son durumu yazdı. Çalhanoğlu Milan’dan ayrılacak mı? Detaylar haberde…

Milan 4 veriyor, Hakan 6 milyon Euro istiyor

İtalyan basını, Hakan Çalhanoğlu’nun kendisine önerilen 4 milyon Euro yıllık ücret ve artı bonus tekliflerini kabul etmedi. İddiaya göre; Hakan Çalhanoğlu, Milan’dan 6 milyon Euro istiyor ve görüşmeler de bu nedenle tıkandı. 

Maldini: Hakan’a yapılan zam yeterli

Kulübün ve İtalyan futbolunun efsane defans oyuncularından biri olan ve şu anda Milan’da futbol direktörlüğü yapan Paolo Maldini, 2.2 milyon Euro kazanan futbolcuya yapılan zammı yeterli görüyor. 

1 hafta süre verdiler

Bu arada İtalyan gazetecilerden Nicolo Schira, Hakan Çalhanoğlu’na yapılan teklifin üstüne çıkılmayacağı bilgisini paylaştı. Schira, Hakan Çalhanoğlu ve menajerine söz konusu teklifi düşünmeleri için 1 hafta süre verdiğini yazdı. 

Hakan Çalhanoğlu’nun Milan’daki performansı 

Bu sezon Milan’da Hakan Çalhanoğlu 43 maçta oynadı ve 9 gol 10 asistlik performans sergiledi. Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen, Hamburg ve Karlsruher’de oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler