Hakan Çalhanoğlu'dan sonra Milan'a ikinci Türk

19.12.2020 - 13:25 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 13:31

Serie A'da 12. hafta sonrası 28 puanla lider konumunda bulunan Milan, stoper transferi için Ozan Kabak'ı ara transfer döneminde takımına katmak üzere. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'dan sonra Milan'a ikinci Türk

AJANSSPOR - HABER

Milan, Serie A'da 12 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu. İtalyan Gazzetta'nın haberine göre; Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Almanya'da Schelke 04 forması giyen Ozan Kabak'ı transfer etmek istiyor.

Öte yandan tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle maddi zorluklar yaşayan Schalke 04 ekibi de, ara transfer döneminde Ozan'ı göndererek  kulübe maddi destek sağlamayı planlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan FIFA Menajeri Gaetano Di Caro, transfer döneminde Ozan Kabak'ın Milan'a transfer olmasına kesin gözüyle baktığını açıkladı.

"Milan, Ozan'ı transfer edeceğinden emin"

Menajer Gaetano Di Caro "Schalke Genel Menajeriyle bazı transfer dedikoduları hakkında görüştüm, Milan ile bir süredir görüşmelerde bulunduklarını söylediler. Milan'ın Ozan Kabak transferini tamamlayacağından eminler. Ozan'ın Milan efsanesi Paolo Maldini ve Milan'ın sportif direktörü eski futbolcu Frederic Massara'dan kendisini gerçekten istediklerini hissettirdiği için memnun olduğunu duydum. Ozan Kabak'ı gerçekten istediklerini hissettiren tek kulüp Milan" 

"Ozan'ın Milan'da oynama şansı yüksek"

"Schalke'nin çok fazla borcu var ve mali durumlarını düzeltmeleri gerekiyor. Milan'ın teklifini reddedemeyeceklerdir. Juventus da oyuncuya ilgi gösterdi ancak Ozan, Milan'da daha fazla oynama şansının yüksek olduğunun farkında. Schalke'nin Ozan'ı 23-25 milyon euro bandında bir bonservis bedeline gönderebileceğini söyleyebilirim"

20 yaşındaki genç oyuncu Ozan Kabak, 2019 yılında 15 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga takımlarından Schalke 04'le 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Alman ekibi Schalke 04 ile 26 lig maçına çıkan Ozan, toplam 3 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler