Hakan Çalhanoğlu'na Manchester United kancası!

12.08.2020 - 12:09 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 12:14

Son dakika haberleri... Milan ile özellikle pandemi sonrası gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Hakan Çalhanoğlu'na İngiltere'den talip var. İtalyan basınına göre Manchester United, Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istiyor! Peki Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi ne zaman bitiyor, transfer olacak mı? İşte tüm detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'na Manchester United kancası!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2017'den beri Milan forması giyen başarılı milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'daki geleceği kesin değil. Milan ısrarla takımda tutmak istediği 26 yaşındaki futbolcuya ise Avrupa takımları ilgi gösteriyor.

Premier Lig yolu açılabilir

Özellikle pandemi arasından sonra Milan formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu, Premier Lig'e gidebilir. Tuttomercato'nun haberine göre Manchester United, milli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Milan'la görüşecek

Hakan Çalhanoğlu'nun Milan ile olan sözleşmesi ise gelecek yaz sona erecek. İtalyan ekibinin kadrosunda tutmak istediği Hakan, kulüp yönetimiyle yeni sözleşme konusunu ise 15 Ağustos'tan sonra görüşecek.

Geçtiğimiz sezonki performansı

Milan formasıyla geçtiğimiz sezon iki kulvarda 38 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, toplamda 11 gol ve 9 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler