Hakan Çalhanoğlu, Attığı Gol ile Inter'i Barcelona Karşısında 1-0 Öne Geçirdi

Akın Ungan
04.10.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 00:55

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Barcelona karşılaştı. Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, attığı golle takımını Barcelona karşısında 1-0 öne geçirdi.

Hakan Çalhanoğlu, Attığı Gol ile Inter'i Barcelona Karşısında 1-0 Öne Geçirdi

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Inter ile Barcelona karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza'da oynanan zorlu mücadelede Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle soyunma odasına önde girdi. 90 dakika sonunda İtalyanlar, milli futbolcunun bu golüyle maçı 1-0 kazandı.

Hakan mükemmel vurdu, Inter öne geçti

İlk yarı Barcelona kontrolünde geçerken sahneye çıkan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 45+2. dakikasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Dimarco, sağ tarafındaki Hakan'a pasını çıkardı. Hakan'ın hafif sol çaprazdan yakın köşeye yaptığı vuruşta yerden giden top direğe de çarpıp ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Milano'da mutlu son! Hakan attı, Xavi yıkıldı
Habere Git

Geçtiğimiz sezonun başında Milan'dan Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, futboluyla göz dolduruyor. Bu sezon İtalyan devi ile 10 karşılaşmada forma giyen yıldız orta saha, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler