Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş karar

02.03.2017 - 13:36 | Son Güncellenme: 02.03.2017 - 13:36

AJANSSPOR ÖZEL- Ali YILDIRIM

Hakan Çalhanoğlu CAS'ın kararına itiraz etme kararından vazgeçti. 

Otoriteler Hakan'ın bu kararını transfer döneminde İngiltere veya İspanya'ya transfer olacak şeklinde yorumluyor.

ADA YOLU GÖRÜNDÜ!

Peki Avrupa'da hangi takımlar Hakan ile ilgileniyor?

Hakan Çalhanoğlu 4 aylık futboldan men cezasına itiraz etmek için ünlü avukat Thilo Bachmann ile anlaşmıştı. Bachmann 2009 yılında bir sporcuyu Lozan Asliye Mahkeme'sinde temsil etmiş ve sporcunun olimpiyatlara katılmasını sağlamıştı. Hakan'ın danışmanı Bektaş Demirtaş'ın açıklamasına göre Hakan bu kararından vazgeçti ve sezon sonuna kadar futbol oynamamasını kabul etti.

Bu aynı zamanda Bayer Leverkusen ile bir daha maça çıkmayacağı anlamına geliyor. Leverkusenli bir yetkili kendi itiraz haklarını değerlendirdiklerini ve 2 spor hukukçusundan 'İtiraz etmeyin' tavsiyesini aldıklarını söyledi.

Alınan kararlar Hakan'ın sezon sonu transfer olacağını gösteriyor zira itiraz kabul edilseydi cezanın gelecek sezona aktarılma ihtimali yüksekti. Bu da ne Hakan'ın ne de Bayer Leverkusen'in işine gelecekti.

Demirtaş 'Hakan üç yıldır bu kulüp için ter döküyor. Transferi ancak Bayer Leverkusen ile başka bir takımın anlaşmasıyla gerçekleşebilir' dedi.

Hakan'ın adı şu aralar sıkça Londra ekibi Chelsea ile anılıyor. Geçen yaz Atletico Madrid'in de Hakan'ı istediğini biliyoruz. O zamanlar Leverkusen oyuncusunu satmak istememişti. Bu yıl şartlar farklı ve Hakan çok yakında Almanya'ya veda edebilir.

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com   tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler