Hakan Çalhanoğlu’ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran dövme!

10.03.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 16:21

Son dakika haberleri… Milan’ın Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun koluna aslan dövmesi yaptırması sosyal medyada gündem oldu. Galatasaraylı taraftarlar, Belhanda’dan boşalan 10 numaralı formayı gelecek sezon milli futbolcunun giymesi için yönetime çağrı yaptı. İşte detaylar…

Hakan Çalhanoğlu’ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran dövme!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada bir kez daha Hakan Çalhanoğlu heyecanı yaşadı. Daha önce sarı kırmızılı kulübün “Günaydın Galatasaray Ailesi” mesajına kalp emojisi bırakarak gündem olan Milanlı futbolcu, yeni paylaşımıyla yine çok konuşuldu.

Hakan bu kez koluna aslan dövmesi yaptırırken çekilmiş fotoğrafını sosyal medya platformu Instagram'dan yayımladı. Başarılı orta saha oyuncunun bu paylaşımı, sarı kırmızılı taraftarların büyük beğenisini topladı.

Paylaşımı sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Hazır Belhanda gitmişken, 10 numara için Hakan Çalhanoğlu’ndan daha iyisi bulunmaz. Gelecek sezon Hakan’ı Galatasaray’ın 10 numarası olarak görmek istiyoruz” gibi yorumlar yapıldı.

İtalyan ekibi Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu henüz Serie A deviyle nikah tazelemedi. Milan’da sportif direktör Paolo Maldini, Türk yıldızı takımda tutmak için büyük çaba sarf ediyor. Hakan ile aynı zamanda İngiliz devi Manchester United da ilgileniyor.

Milan'da kariyer sezonunu yaşıyor

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Milan’da toplam 30 maça çıkarken, 7 gol 9 asistlik performansıyla adından söz ettirdi.  

Senin için hazırladığımız haberler