Hakan Çalhanoğlu’ndan merak edilen soruya yanıt!

24.05.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 16:30

Serie A ekibi Milan ile sözleşmesinin sonuna gelen Hakan Çalhanoğlu, Milli Takım ve gelecek planları hakkında konuştu. İşte detaylar…

Hakan Çalhanoğlu’ndan merak edilen soruya yanıt!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Ligi Serie A’da çok başarılı bir sezonu geride bırakan Hakan Çalhanoğlu, A Milli Takım’ın kampına katılmadan önce açıklamalarda bulundu. TRT Spor’a konuşan yıldız futbolcu, önce EURO 2020’de kendisinin de top koşturduğu İtalya’ya karşı oynayacağımız maçı değerlendirdi.

'Avrupa'da herkes Türkiye'den çekiniyor'

Hakan, “Merih, Mert, Kaan ve ben İtalya'da oynuyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda ilk maç İtalya'yla. Farklı bir maç olacak bizim için. Sadece İtalya değil, Avrupa Şampiyonası'nda herkes bizden çekiniyor” dedi.

'EURO 2020'de gruptan çıkalım sonra bakarız'

Milli futbolcu şöyle devam etti: “Her ülkeye saygımız sonsuz ancak biz iyi bir takımız, yetenekli bir takımız. EURO 2020'de önce gruptan çıkmak istiyoruz sonrasını konuşuruz. İnşallah ülkemizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Dualarını eksik etmesinler.” 

Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan mesajı

Ardından Milan ile Şampiyonlar Ligi'ne kaldıkları için mutlu olduğunu ifade eden Hakan Çalhanoğlu, “Milan'ın bemim için yer farklı. Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Önümüzde EURO 2020 var, oraya odaklandım. Turnuvadan sonra kararımı vereceğim” açıklamasını yaptı.

Milan ile henüz sözleşme yenilemedi

Bilindiği gibi milli futbolcmuzun Milan ile sözleşmesi sezon sonu itibariyle bitiyor. Şu ana kadar kulübü ile yeni anlaşma yapmayan Hakan’ın adı Juventus, Manchester United gibi takımların yanı sıra Katar kulüpleriyle de geçiyor. Çalhanoğlu geride kalan sezonu 43 maçta 9 gol, 11 asistle tamamladı.

Hakan'dan Lille'deki lejyonerlere tebrik

Hakan röportajında ayrıca, Lille ile Fransa Ligi şampiyonluğunu kazanan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i arayarak kutladığını ve başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler