Hakan Çalhanoğlu'ndan şampiyonluk ve 10 numara yanıtı!

24.09.2021 - 15:35 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 15:46

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da bu sezon şampiyon olacaklarına inanıyor. Çalhanoğlu, İtalyan basınına konuştu. İşte o sözler...

Hakan Çalhanoğlu'ndan şampiyonluk ve 10 numara yanıtı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Futbol kariyerine Inter'de devam eden milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına açıklamalar yaptı. Çalhanoğlu, şampiyonluk yarışı ve yeni takımındaki ilk dönemi hakkında konuştu. Detaylar haberde... 

Hakan Çalhanoğlu şampiyonluk için iddialı

Corriere dello Sport'a açıklamalar yapan Hakan Çalhanoğlu, bu sezon şampiyonluk için en büyük favorinin kendileri olduğunu dile getirdi.

"Şampiyonluk için favori biziz"

Çalhanoğlu, "Birçok takım şampiyonluk yarışına katılabilir; Roma, Napoli harika başlangıç yaptı. Atalanta da öyle. Bilmiyorum başka kim eklenebilir? Geçen seneki şampiyonluk sonrası biz favoriyiz" ifadelerini kullandı. 

Yanlış takıma geldiğini düşündün mü?

Lukaku ve Hakimi'nin ayrılmış olması sonrasında yanlış takıma geldiğini düşünüp düşünmediği sorusuna ise Hakan Çalhanoğlu şu yanıtı verdi:

"Asla. İkisi burada çok iyi işler yaptı ve onlara saygı duyuyorum. İyi kulüpler kendilerini her şeyin üstüne koyar. Kendimi her zaman işime odaklanmam gerektiğini söylüyorum."

Bu sezonki performansı

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de iyi bir başlangıç yaptığını belirtirken, "Milan'da 10 numara oynuyordum. Ama burada 2 kişi var ve geri dönmem gerekiyor oyun içinde. Onun haricinde çok fazla değişiklik yok." dedi. Serie A devi Inter'de 5 maçta görev alan Hakan Çalhanoğlu 1 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler