Hakan Çalhanoğlu'nun peşini bırakmıyorlar! Tarihe geçecek bonservis bedeli...

09.10.2024 - 10:55 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 11:02

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu geçen yaz transfer etmeye çalışan Alman devi Bayern Münih'in, yıldız futbolcu için tarihe geçecek yeni bir teklif hazırlığında olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'nun peşini bırakmıyorlar! Tarihe geçecek bonservis bedeli...

Geçtiğimiz yaz Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek isteyen Bayern Münih'in girişimi, başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Orta saha arayışlarını sürdüren Bavyera devinin, milli futbolcu için yeniden devreye girdiği öğrenildi.

Teklifi yükseltecekler

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Bayern Münih, yakın zamanda yıldız orta saha için yeniden teklif götürmeyi planlıyor. Haberin detaylarında, Inter ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu için yaz aylarında yapılan teklifin artırılarak yeniden masaya oturulacağı belirtildi.

Inter 50 milyon Euro istiyor

Öte yandan, takımı gençleştirmek isteyen Inter yönetiminin, 30 yaşındaki orta saha için gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü aktarıldı. İtalya ekibinin en az 50 milyon euroluk bir teklif beklediği öne sürüldü.

Tarihe geçebilir

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu transferinin söz konusu rakama gerçekleşmesi durumunda milli futbolcu, "Transferine en yüksek bonservis ödenen Türk futbolcu" olarak tarihe geçecek.

Piyasa değeri 45 milyon Euro

Inter'in geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta performasıyla başrol oynayan isimlerden biri olan 30 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu, bu sezon 8 maçta forma 2 kez ağları havalandırdı.

Milli futbolcunun, güncel piyasa değeri 45 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler