Hakan Çalhanoğlu’nun rotası İngiltere! 30 milyon Euro...

24.04.2019 - 08:50 | Son Güncellenme: 24.04.2019 - 11:50

Hakan Çalhanoğlu’nun rotası İngiltere! 30 milyon Euro...

İtalya Serie A’nın Milan takımında forma giyen 25 yaşındaki milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun Milan’danki geleceği uzun süredir merak ediliyor. Takımdan ayrılması yüksek ihtimal olarak görülen Hakan’ın hangi takıma transfer olacağı ise henüz belirsiz. Son olarak iki İngiliz takımından biri Hakan’ın yeni durağı olabilir. Hakan Çalhanoğlu Premier Lig’e mi transfer olacak? İşte detaylar…

 

Yetenekli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun Milan’da düzenli forma giyse de bu sezon hem takımın yapısı hem Hakan’ın formu dolayısıyla istenilen performansı gösterememişti. Her ne kadar İtalya basınında sıkça Milan’ın Hakan’ı takımda tutmak istediğine dair haberler çıkıyor olsa da öte yandan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun takımdan ayrılmasına yüksek ihtimal veriliyor.

 

Bu dönemde birçok takımla ismi anılan yetenekli oyuncunun ismi Türkiye’den Galatasaray ile de anılmıştı. Onun dışında Avrupa’nın farklı takımlarından da teklif geldiği öne sürülen Hakan için yeni bir iddia ortaya atıldı.

 

Fanatik’in haberine göre 30 milyon € bonservis bedeli biçilen Hakan Çalhanoğlu’na Premier Lig’ten iki takım talip oldu.

 

Premier Lig’ten 25 yaşındaki milli futbolcuya talip olan iki takım ise Çağlar Söyüncü’nün takımı Leicester City ve West Ham United.

 

Hakan Çalhanoğlu’nun da olası bir Premier Lig ihtimaline sıcak baktığı ifade edildi.

Bu sezon Milan formasıyla ligde 31 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 1 gol ve 6 asistle mücadele ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler