Hakan Çalışkan: "Maçın hakkı beraberlikti"

02.03.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 22:41

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor, evinde Beşiktaş'a 1-0 yenildi. Maç sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, değerlendirmelerde bulundu.

Hakan Çalışkan: "Maçın hakkı beraberlikti"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de  28. haftada şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u Atiba'nın 59. dakikada attığı golle 1-0  mağlup etti.

Maç sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, açıklamalarda bulundu.

"Golü atsak daha farklı olabilirdi"

Çalışkan "Maçtan önce Beşiktaş'ın ikinci bölgede çok pas yapıp Atiba'nın savunmanın arkasına koşular yaptığını oyunculara anlattık ama bir anlık konsantrasyon eksikliğiyle golü yedik. Maçın başında Mustafa'nın pozisyonu var. Golü atsak daha farklı olabilirdi. Maçın hakkı beraberlikti. Pozisyonu neticelendirenin kazandığı maç oldu. Bizim de pozisyonlarımız vardı. Beraberlikti maçın hakkı. Beşiktaş'a mücadele anlamında karşılık verdik. İyi mücadele ettiler. Bu anlamda oyuncularımıza söyleyecek bir şey yok. Bundan sonraki maça iyi hazırlanıp üst sıralara tırmanmak adına maçlara çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Camiamızdan bu maçla alakalı özür diliyoruz"

Bundan sonra önlerindeki Denizlispor maçına bakacaklarını ifade eden Çalışkan, “Bu maçı unutmak zorundayız artık. Taraftarlarımızdan, camiamızdan bu maçla alakalı özür diliyoruz. Ama şu var; oyuncu kardeşlerimizin gösterdiği mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Özellikle hakeminde zaman zaman içerisinde bir baskıdan dolayı bazı kararlarında eşitlik anlamında sıkıntılar yaşadığını gördük ama sonuçta Beşiktaş’ı tebrik etmekten başka söyleyecek bir şey yok" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler