Hakan Dolutaş isyan etti!

28.09.2015 - 11:38 | Son Güncellenme: 28.09.2015 - 11:38

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a kendi evinde 3-2 yenilen Denizli Büyükşehir Belediyespor'da sürpriz mağlubiyetin şoku yaşanıyor.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 6. hafta maçında konuk ettiği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 3-2 yenilerek, bu sezon evinde ilk mağlubiyeti alan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, bayram sevinci hüzne dönüştü.

Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu mağlubiyetle 7 puanda kalırken, 9. sıradan 12. sıraya geriledi. Teknik direktör Hakan Dolutaş, yedikleri gollere sitem etti. 

Çok basit goller yediklerine dikkat çeken Dolutaş, "Temposu düşük maçta, hiç tehlike yokken, bir bakıyoruz top kalemizde gol olmuş. Doğru dürüst gol yesek, canım sıkılmayacak. 2-0 yenik duruma düştük. 83’de rakip 10 kişi kaldı ve kullandığımız penaltı ile skoru 2-1’e getirdik. Rakip demoralize olmuşken, hamlelerimizi arttırdık ama beraberlik golünü yakalamak için çabalarken, 85. dakikada yine anlamsız bir penaltı ile kalemizde golü gördük ve fark yeniden ikiye çıktı. 90’da, penaltı atışından skoru bire indirdik ama aradığımız beraberlik golüne süre yetmedi. Neticesinde mağlup olduk ve taraftarlarımıza bayram hediyemizi veremedik. 7. hafta bay takımız. Çok iyi çalışıp, 8. hafta deplasmanda yapacağımız Ayvalıkgücü Belediyespor maçında kayıplarımızı telafi etmeliyiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler