Beşiktaş Maçı Sonrası Giresunspor'da Hakan Keleş'ten Açıklama

Akın Ungan
17.04.2022 - 22:37 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 23:05

Süper Lig'de Giresunspor ile Beşiktaş karşılaştı. Maç 0-0 berabere bitti. Mücadelenin ardından GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklama yaptı.

Beşiktaş Maçı Sonrası Giresunspor'da Hakan Keleş'ten Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında GZT Giresunspor ile Beşiktaş karşı kaşrıya geldi. Zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından GZT Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, değerlendirmelerde bulundu.

"1 puan iyi görünüyor"

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bizim için önemli bir puandı. Kazanmak istiyorduk ancak istediğimiz oyunu çok fazla oynayamadık. Rakibimizin istediği gibi de oynamadık. Kazanamıyorsak, kaybetmemek önemliydi bugün. 1 puan, şu an iyi görünüyor."

"Rakiplerimizle puan farkını koruduk"

"Oyunun genelinde çok fazla istediğimiz oyunu oynayamadık. Defansımızdan çıkışları çok yapamadık. Sergen ilk kez oynadı. Sergio uzun zaman sonra oynadı. Pozisyonlarımız da var. Çok pozisyon verdik ama net pozisyon vermedik. Bugün defansımız maç kazandıracaktı. Kazanamıyorsak da kaybetmemek önemli. Rakiplerimizle puan farkını koruduk."

Senin için hazırladığımız haberler