Giresunspor'da Hakan Keleş, Fatih Karagümrük Beraberliği Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
10.03.2023 - 23:42 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 23:48

Süper Lig'in 25. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kalan Bitexen Giresunspor'da Hakan Keleş, 2 puan kaybettiklerine inandığını söyledi.

Giresunspor'da Hakan Keleş, Fatih Karagümrük Beraberliği Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Giresunspor, sahasında Fatih Karagümrük'le karşılaştı.  Çotanak Stadı'nda oynanan müsabaka 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

Keleş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda daha iyi oyun ortaya koyduklarını söyledi.

"İstediğimizi yapamadık"

Maçta 2-0 öne geçtiklerini aktaran Keleş, "Maç öncesi kazanmak istiyorduk. Kazanmamız gerekiyordu ama 2 puan kaybettik. Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. İlk yarıda istediğimiz her şeyi de yaptık. İkinci yarıda ise istediğimizi yapamadık. Maçın hakkı beraberlikti ama galip gelmek istiyorduk. Olmadı. Uzun süredir galip gelememenin stresi vardı. İki puan kaybetmek zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Andrea Pirlo: "Bu maçtan 1 puan iyidir"
Habere Git

"Şanssızlık ve talihsizlik"

Keleş, oyuncularına teşekkür ederek, "Sıkıntılı bir dönem geçirmemize rağmen takıma sahip çıkıyorlar. Bugün kazanma adına ellerinden geleni yaptılar. Şanssızlık ve talihsizlik. Bugün de galip gelemedik." değerlendirmesinde bulundu.

Gelecek haftayı bay geçireceklerini, yine lige milli ara verileceğini, bu durumu en iyi şekilde değerlendirme hedefinde olduklarını belirten Keleş, şu ifadeleri kullandı:

"Acilen galibiyetler almamız gerekiyor"

"Oyunu kaybetmememiz lazım. Çok zorlu bir mücadele içerisindeyiz. Bu sene de ligde kalmak istiyoruz. Bay geçeceğimiz bir hafta ve milli maç arası var. Bu arayı iyi geçirip, acilen galibiyetler almamız gerekiyor. Geçen sene başarmıştık, bu sene de başaracağımıza inanıyoruz." 

Giresunspor'da hasret 9 maça çıktı

Bu sonuçla birlikte Giresunspor'un galibiyet özlemi 9 maça çıktı. Karagümrük ise yenilmezlik serisini sürdürdü. Pirlo'nun ekibi 9 maçtır yenilmiyor. Karagümrük puanını 30'a çıkarttı ve 8. sırada kaldı. Giresunspor 23 puanla 15. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler