Ankaragücü'nde Hakan Keleş bilmecesi! Yönetici "ilgimiz yok", hoca "görüştüm" dedi

Özgür Koç
04.06.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 09:25

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ankaragücü’nde Hakan Keleş ile görüşmeler başlarken, taraflardan gelen karşıt açıklamalar dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü'nde Hakan Keleş bilmecesi! Yönetici "ilgimiz yok", hoca "görüştüm" dedi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’e veda eden Ankaragücü’nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrılırken, Ajansspor özel haberle Başkent ekibinin Hakan Keleş ile görüşme yaptığını ve anlaşmanın yakın olduğunu duyurdu. Özellikle Ankara’da büyük ses getiren haberin ardından taraflardan gelen karşıt açıklamalar dikkat çekti.

Basın sözcüsü yalanladı

Yerel medyaya açıklamalarda bulunan taraflardan ilk sözler Ankaragücü yönetiminden geldi. Ankara Masası’na konuşan Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, yönetimin hiç kimseyle görüşmediğini ifade etti. Şu anda kongre sürecinde olduklarını belirten Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, önceliklerinin kongre olduğunu belirtti.

"Görüşme oldu"

Aytekin’den gelen yalanlamanın ardından yerel medyaya konuşan diğer isim Hakan Keleş oldu. 52 yaşındaki teknik adam, Sporanki’ye yaptığı açıklamada, “Dolaylı yönden bir görüşmem oldu. Kulüpte seçim var. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Ankaragücü, benim emek ve değer verdiğim bir yer. Her zaman çalışmak isterim. Benim ekibim her zaman hazır” sözlerine yer verdi.

Hem futbolcu hem antrenör olarak hizmet etti

Hakan Keleş futbol kariyerinde Ankaragücü'nde hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yaptı. 

Keleş'in futbolculuk kariyerinde en uzun süre formasını giydiği kulüp Ankaragücü oldu. Santrfor olarak oynayan Hakan Keleş, 1998 yılında Şekerspor'dan transer olduğu başkent ekibinde 2005 Ocak ayına kadar forma giydi.

Haken Keleş futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra teknik adamlık hayatına da sarı lacivertli kulüpte adım attı. İlk olarak altyapıda antrenörlük yapan Keleş, 2011'de 18 maç Hakan Kutlu'nun yardımcısı olarak görev aldı.

Son olarak Konyaspor'u çalıştırdı

Son olarak Süper Lig ekibi Konyaspor'da görev yapan 52 yaşındaki teknik adam, 27 Ekim'de göreve başladığı yeşil beyazlı kulüpte 12 maçta takımın başında sahaya çıktı. Keleş bu maçlarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler