Hakan Keleş'ten F.Bahçe Galibiyeti Açıklaması: "Bizim İçin Çok Değerli Bir 3 Puan"

İsa Kethüda
12.11.2022 - 17:56 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 19:34

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı.

Hakan Keleş'ten F.Bahçe Galibiyeti Açıklaması: "Bizim İçin Çok Değerli Bir 3 Puan"

AJANSSPOR-HABER

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Oyunu çevirmek önemliydi"

Keleş, "Bizim için çok değerli bir 3 puan. Kötü bir gidişatımız vardı ama onu toparladık. Burada galip gelmek zor ama rakibin eksik kalması işimize geldi. 1-0 geri düştük, oyunu çevirmek önemliydi. 

"Sıkıntılar çekiyoruz"

İnanın çok zor şartlar altındayız. Sıkıntılar çekiyoruz. Kampa gideceğiz ama nereye gideceğimiz bile belli değil. İlerisi adına umut doğdu" dedi. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus: "Beklemediğimiz bir sonuç!"
Habere Git

"Fenerbahçe'yi yenmek büyük bir moral oldu"

Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetimiz var. Fenerbahçe'yi yenmek büyük bir moral oldu. Bugün zor şartlara rağmen bunu sağlamak çok zordu. Bunu başardık. Oyuncularla gurur duyuyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. İçeri de destek olmaları lazım, bunun sıkıntısını çekiyoruz. Başkanımızın dün babası vefat etti. Bu galibiyeti ona hediye ediyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler