Giresunspor'da Hakan Keleş, Kayserispor Yenilgisi Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
25.02.2023 - 23:49 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 23:56

Süper Ligin 23. haftasında evinde Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Giresunspor'da Hakan Keleş, Kayserispor Yenilgisi Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Giresunspor ile Kayserispor, ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle ertelenen maçını oynadı. Sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Kayserispor, 3'te 3 yaparken üst üste 3. mağlubiyetini alan Giresunspor'un 3 puan hasreti 7 maça yükseldi.

Karşılaşma sonrası Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremler nedeniyle ülke olarak kötü günler geçirildiğini söyledi.

"Bu günleri hep birlikte atlatacağız"

Depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Keleş, "Acımız büyük. Ülke olarak çok kötü günler geçiriyoruz. Biliyorsunuz evladımız Saruhan'ı da kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Biz güçlü bir devletiz, yaralarımızı da beraber sarıyoruz. Bu günleri hep birlikte atlatacağız. Bu günlerde maç oynamak da biraz zordur. O yüzden sahada bir şeyler yapmaya çalıştık." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Kayserispor seriye bağladı
Habere Git

"Kazansaydık büyük avantaj sağlayacaktık"

Keleş, Kayserispor karşısında maçın ilk yarısında kötü oyun sergilediklerini aktararak, şunları ifade etti:

"Ligin iyi takımlarından birisi Kayserispor. İlk yarı bir şey yapamadık, üretkendik ama verdiğimiz pozisyonlarla 2-0 geriye düştük. İkinci yarıda oyun mücadelesi, isteği vardı. Bir erteleme maçını kazanmak, puan olarak avantaj sağlamak istiyorduk, kazanabilirdik de. Üzüntülüyüz, kazansaydık büyük avantaj sağlayacaktık. Kazanamadık ama lig uzun bir maraton."

"İyi şeyler olacağını düşünüyorum"

Giresunspor'un bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına seçilen Nahid Ramazan Yamak'a galibiyet hediye edemedikleri için de üzgün olduklarını vurgulayan Keleş, "Yeni başkanımız seçildikten sonra oyuncularımızla tanışma toplantısı yaptı. İlerisi için neler yapılabileceğini anlattılar. Başkanımıza ilk maçında galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı, kısmet. İlerisi adına bizim için iyi şeyler olacağını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Keleş, gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Arabam.com Konyaspor maçını kazanmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler