Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten Sivasspor maçı yorumu

Orhan Gülek
02.04.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 02.04.2022 - 17:42

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İyi oynarken geriye düştük ama geriden gelmesini bildik” dedi. İşte detaylar

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten Sivasspor maçı yorumu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, "Kazanmamız gereken bir maçtı iç sahada fakat bir puan da önemli." dedi.

Keleş, oyuncu eksikliğinden dert yandı

Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 5 yabancı oyuncunun takımdan ayrıldığını ve sakat isimlerinin de bulunduğunu söyledi. Kadro açısından sıkıntılı olduklarını ifade eden Keleş, 13-14 kişi ile devam ettiklerini vurguladı.

"Kazanmamız gereken bir maçtı"

Keleş, karşılaşmaya iyi başladıklarını, iyi oynadıkları sırada 2-0 geriye düştüklerini aktararak, şu değerlendirmede bulundu:

"Rakibin istediği gibi oynadık bu dönemde. Devre arası oyuncularla konuştuk, 'Maçı çevirebiliriz.' dedik. İkinci yarıda rakibin de girdiği pozisyonlar var. Maç 3-0 olabilirdi. Bulduğumuz 2 gol ve ondan sonra yakaladığımız pozisyonlar var, galip de gelebilirdik. Sonuçta berabere bitti maç. Kazanmamız gereken bir maçtı iç sahada fakat bir puan da önemli."

"Şimdi tek hedefimiz Malatya"

Gelecek hafta Öznur Kablo Malatyaspor'a konuk olacaklarını anımsatan Keleş, "Biraz sıkıntılarımız ve sorunlarımız var. Buna rağmen oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Geriye düştük ama geriden gelerek puan almasını bildik. Şimdi tek hedefimiz Malatya ve oradan da 3 puanla dönebilmek." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler