Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Antalyaspor Maçı Sonunda Konuştu

Akın Ungan
14.01.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 16:34

Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş maç sonu açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar...

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Antalyaspor Maçı Sonunda Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 berabere bitti. Maçın ardından Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"Ligin ikinci yarısı daha zorlu geçecek"

Hakan Keleş, "Önemli olan deplasmandan puanla dönebilmekti. İlk yarı hedefimiz 20 puanın üzerine çıkabilmekti. Ligin ikinci yarısı daha zorlu geçecek. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda ligi tamamlarız" ifadelerini kullandı.

Zeminden şikayetçi

Hakan Keleş, Antalyaspor'un saha zemininden şikayetçi oldu. Maçın genelinde iyi oynadıklarını belirten Keleş, bunca takımın kamp yapmaya geldiği Antalya'da zeminin kötü olmasının düşündürücü olduğunu belirtti.

İlgini Çekebilir
4 gollü maçta kazanan yok
Habere Git

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Antalyaspor - Giresunspor maçı 2-2 beraberlikle sona erdi. Ev sahibi Antalya'nın golleri Doğukan Sinik ve Luiz Adriano'dan gelirken, Giresunspor ise Sainz ve Bajic ile cevap verdi.

Giresun ilk yarıyı 12. bitirdi

Antalya deplasmanından 1 puanla dönen Giresunspor, Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Giresun temsilcisi, topladığı 20 puan ile ligin ilk yarısını 12. sırada tamamladı.

Antalya 3. beraberliğini aldı

Antalyaspor ise Süper Lig'de çıktığı 17 karşılaşmada 5 kez kazandı. 3 beraberlik ve 9 mağubiyet yaşayan Akdeniz ekibi, 18 puan ile ilk yarıyı 14. sırada bitirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Konyaspor karşısında 3'lü sürprizi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler