Hakan Keleş: Kendi hatamızla galibiyeti kaçırdık

23.10.2021 - 19:24 | Son Güncellenme: 23.10.2021 - 19:28

Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK ile uzatmalarda yediği golle 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, kaçan galibiyete yanıyor.

Hakan Keleş: Kendi hatamızla galibiyeti kaçırdık

AJANSSPOR-HABER

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 1-1 berabere biten Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından yaptığı açıklamada, çok üzgün olduklarını söyledi.

Hakan Keleş: Sayısız pozisyon yakaladık

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Keleş, "Bugün son anlarda kendi hatamızla iki puan kaybettik. Bu yüzden çok üzüntülüyüz. Oyun olarak çok iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar çok fazla pozisyon vermeden mücadele ettik. Sayısız da pozisyon ve fırsat yakaladık" dedi.

'Bir puana razı olduk'

Yeşil-beyazlıların teknik patronu şunları söyledi: "Öne geçmemize rağmen son dakikalarda bunu koruyamadık. Son dakikalarda uzun toplarla biraz baskı yedik ama sonra da kendi kalemize gol atarak bir puana razı olduk.

'Giresunspor 2 puan bıraktı'

Bugün sahada iki puan bırakmış olduk. Genele baktığımız zaman yükselen bir grafiğimiz var. Bunu oyun olarak bugün de devam ettirdik ama puan olarak bunu yapamadık. Böyle devam edersek daha iyi yolda olacağımızı düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler