Hakan Keleş: Okan Koçuk'un inanılmaz penaltı istatistikleri var

Feride Kara
19.01.2022 - 22:42 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 22:46

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş Trabzonspor beraberliğinin ardından "Okan Kocuk'un inanılmaz penaltı istatistikleri var. Çok yetenekli" dedi.

Hakan Keleş: Okan Koçuk'un inanılmaz penaltı istatistikleri var

Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş kalecisi Okan Kocuk'a övgüler yağdırarak "Okan Kocuk'un inanılmaz penaltı istatistikleri var. İnanılmaz yetenekli. Ben futbolculuk hayatımda 1 maçta 2 penaltı kurtaran kaleciye denk gelmedim. Ancak, bundan sonra Okan olduğu müddetçe olur." dedi.

Oyunu çirkinleştirmeden iyi mücadele ettik

Hakan Keleş: "Bizim için önemli puandı, çünkü zor bir deplasman ve puan almak zordu. Eksiklere rağmen oyuna müdahale sıkıntılar çektik. Öne geçtik, oyunu koruma isteği, biraz baskı ama sonuçta bir puanla ayrılıyoruz. Galip de gelebilirdik. Oyunun savunma kısmını iyi yaptık ama hücuma iyi çıkamadık. Bir puan sevindirici. Bir kere kadro kalitesi olarak Trabzonspor iyi bir kadroya sahip. İnanılmaz bir kadrosu var. Bizim orta sahada inanılmaz eksikliğimiz vardı. Zeki'yi sağ bek oynatıyorduk, orta sahada oynattık. Çok yetenekli oyuncuları vardı çünkü. İşte oyuna müdahale kısmında çok fazla alternatif olmadığı için problemler yaşadık. Zor bir deplasmandı. Oyuncularımın da emeğine sağlık, müthiş mücadele gösterdiler. Oyunu çirkinleştirmeden iyi mücadele ettiler. İstediğimiz 3 puandı ama 1 puanla yetinmek zorundayız.

Okan Kocuk'a övgü

Son dakika hiç 2 penaltı kurtarıldığınıza şahit oldunuz mu? Okan olduğu sürece oluyor. İnanılmaz penaltı istatistikleri var. Ona güveniyoruz zaten. İnanılmaz yetenekli. Ben hiç şahit olmadım ama Okan olduğu sürece olur diye düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler