Galatasaray maçından sonra, Giresunspor'da Hakan Keleş: "Okan Kocuk'da bir sorun yok"

Akın Ungan
08.01.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 23:15

Giresunspor'da Galatasaray karşılaşmasında 1-0 galip gelen Hakan Keleş, maçın ardından değerlendirme yaparken, Okan Kocuk hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçından sonra, Giresunspor'da Hakan Keleş: "Okan Kocuk'da bir sorun yok"

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında GZT Giresunspor, Galatasaray'a konuk oldu. Büyük heyecana sahne olan maçı Giresunspor, 1-0 kazanarak, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Zorlu mücadelenin ardından GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçı değerlendirdi. Teknik adam, Galatasaray'ın ilgisi olduğu bilinen kiralık kaleci Okan Kocuk hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Bundan daha iyi oyunlarımız"

Hakan Keleş, karşılaşma hakkında, "Güzel bir doğum günü hediyesi oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi başladık oyuna, fakat bundan daha iyi oyunlarımız var. Eksiklerimizin olduğunu söylemiştim, kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

"Oyun mücadeleye döndü"

Takımının bulduğu golden sonra oyunun değiştiğini söyleyen teknik adam, "Golden sonra oyun mücadeleye döndü. Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Kazanılan 3 puan bizim için müthiş oldu. Takımımızda eksiklerimizi tespit ettik." dedi.

"Okan'da bir sorun yok"

Muslera'nın sakatlanması nedeniyleGiresunspor'a kiraladığı Okan Kocuk'un gündeme geldiği Galatasaray için açıklama yapan Hakan Keleş, "Okan'da bir sorun yok, bizde kalacak. Galatasaray'ın girişimi olmadı. Çalışmalarımızı yaptık, önümüzde Kasımpaşa maçına hazırlanacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler