Hakan Keleş, Süper Lig sevincini paylaştı: 'Çok güzel bir hikaye yazdık'

09.05.2021 - 22:58 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 00:11

TFF 1. Lig'de Tuzlaspor'u mağlup ederek Süper Lig'e yükselen Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, Bein Sports'a açıklamalar yaptı.

Hakan Keleş, Süper Lig sevincini paylaştı: 'Çok güzel bir hikaye yazdık'

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’in 34. hafta müsabakasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Tuzlaspor ile mücadele eden GZT Giresunspor, rakibini 2-1’lik skorla mağlup ederek puanını 70’e yükseltti ve Süper Lig’e yükseldi.

 

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçın ardından Süper Lig sevincini paylaştı. 

 

'44 yıllık bir hasret vardı'

'Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık' diyen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ''Çok mutluyuz. Tarif edilmesi imkansız. Çok zor şartlarda bunu başardık. Sezon başında transferimiz kapalıydı, gençlerle ilk maçımıza çıktı. Sonunda hak ettik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk geldi. 44 yıllık bir hasret vardı'' dedi. 

 

'İnanılmaz hikayeler, galibiyetler, ilkler...'

Zorlu şartlar olmasına rağmen güzel bir hikaye yazdıklarını belirten Keleş, ''Mutlu son, hikayenin sonu oldu. İnanılmaz hikayeler, galibiyetler, ilkler var galibiyetlerimiz arasında. Dolu dolu bir hikaye. Bunun gururunu yaşıyoruz. Şampiyonluğu emeği geçen herkese armağan ediyorum'' diyerek sözlerini noktaladı. 

 

44 yıl sonra Süper Lig’de

1970-1971 sezonunda Süper Lig’e yükselen yeşil-beyazlılar, 6 yıl burada mücadele ettikten sonra 1977’de alt lige düştü. Karadeniz temsilcisi, 1977’de düştüğü alt ligde 44 yıl mücadele etti. Giresunspor, bu sezon etkili performansı ile 44 yıllık Süper Lig hasretine son vermiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler