Hakan Keleş: "Süper Lig'e yükselmek istiyoruz"

11.12.2020 - 17:21 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 17:26

Giresunspor haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Ankara Keçiörengücü galibiyeti, bu sezonki hedefleri, Erol Can Akdağ ve Eren Tozlu hakkında konuştu. İşte detaylar...

Hakan Keleş: "Süper Lig'e yükselmek istiyoruz"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş gündeme dair açıklamalar yaptı.

"Hak ettiğimiz bir galibiyet alarak iddiamızı gösterdik"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Keleş, "Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lig'in puan durumunda en üst sıradasında yer alan takımı. Lider durumdalar. Bizim için 6 puanlık bir maçtı. İç sahada gerçekten çok güçlü ve etkili bir takımla karşı karşıya geldik. Son dakikada da olsa galibiyet golünü bulduk ve bu deplasmandan galibiyet ile döndük. 6 maçtır kaybetmiyoruz. Lider ile puan farkını 1'e düşürdük. Hak ettiğimiz bir galibiyet alarak iddiamızı gösterdik. Artık Adana Demirspor ile oynayacağımız maça odaklanacağız. Pazar günü çok zor bir maç bizi bekliyor" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Hedef Süper Lig

"Biz sezon başı sıfırdan bir takım kurduk. Başkanımız çok emek harcadı ve transfer tahtasını açtı. Sezona sıkıntılı başladık ancak zamanla bütün problemlerin üstesinden gelmeyi başardık. Lig uzun bir maraton. Sezonu sonu nerede bitiririz şu an kesin bir şey diyemem. Şehirde 50 yıllık bir Süper Lig özlemi var. İlk 2'den veya play off'tan bir şekilde Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Takımda çok iyi bir hava var. Çok emek harcıyoruz. Sıkışık bir takvimde maçlar oynuyoruz. İç saha maçlarımızı çok kötü bir zeminde oynuyoruz. Covid-19 belasından da etkilendik. Allah sakatlık, kaza, bela vermesin. İnandığımız yolda yürüyoruz."

'1.Lig'de fırsat sezonu'

"İnsanlar sokağa çıkamazken biz şehir şehir dolaşıp maçlara çıkıyoruz. Muhtemelen 25-26 kez Covid-19 testi olmuşuzdur. Psikolojik olarak da zorlayıcı bir süreç. Elbette tüm takımlar için şartlar eşit. Kadro derinliği olan takımlar için bu durum biraz daha avantajlı. Bizim de genç oyuncuların da dahil olduğu iyi bi kadromuz var. Hakemlerden yana da talihsiz anlar yaşadık. Kasıt olmadığı sürece de kimseyi çıkıp sert bir dille eleştirmiyoruz. Futbolda elbette hatalar olacaktır.

Süper Lig'den düşen takım olmadı. 1. Lig ekipleri için bir fırsat sezonu oldu. Şu an hedefimiz Süper Lig diyen 10 tane takım sayabilirim."

Eren Tozlu ve Erol Can yorumu

"Erol Can Akdağ'ı sezon başında kiralık olarak talep eden çok fazla takım vardı. 24 yaşında bir oyuncu. Antrenman performansından memnundum. Şans vermeye karar verdim ve kiralık tekliflerini reddettik. 12 maçta da oynattık. Kendisinden çok memnunum. Eren Tozlu 29 yaşında herkesin tanıdığı tecrübeli bir oyuncu. 8-9 yıl önce kendisini A Takıma çıkaran hoca da bendim. O zamanlar ben yardımcı antrenördüm. Bu sene göreve geldiğimde 'Eren Tozlu'yu alabilir misiniz?' dedim. Yönetimimiz de görüştü ve takımımıza kazandırdı. Bir sakatlık sorunu yaşadı. İyileşti. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Form durumu da gayet iyi."

Senin için hazırladığımız haberler