Hakan Keleş’ten çağrı: “Giresunlular, sadece Giresunspor’u tutmalı”

13.08.2021 - 16:14 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 16:19

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş şehirde bazı şeylerin değişmesi gerektiğini söyledi ve yeşil-beyazlı camiadan Süper Lig'de destek istedi.

Hakan Keleş’ten çağrı: “Giresunlular, sadece Giresunspor’u tutmalı”

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in yeni ekibi Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş, pazartesi akşamı Çotanak Spor Kompleksi’nde oynayacakları Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Keleş, Giresunspor’un ve Giresun’un artık Süper Lig’de olduğunun altını çizerek, yeşil beyazlı camiayı ligde de başarıyla temsil etmek istediklerini ifade etti.

 

Hakan Keleş'ten Fenerbahçe maçına gönderme

Keleş, “Fenerbahçe ile oynadığımız hazırlık maçında yaşanan bazı olaylardan büyük üzüntü duyduk. Giresunspor’a karşı rakip takımları destekleyen bazı taraftarlar olduğunu gördük. Misafir olanlara sözümüz yok ancak Giresunlu olup da Giresunspor’u değil de başka takımları desteklemeyi doğru bulmuyorum” dedi.

'Süper Lig'deki takımlar bizim rakibimiz' 

Giresun halkını sadece Giresunspor’u desteklemeye davet eden Hakan Keleş şöyle devam etti: “Giresunlulardan ricam kendi takımlarına sahip çıkmaları ve Giresunspor’u tutmalarıdır. Çünkü Giresunspor artık Süper Lig’de ve tüm takımlar bizim rakibimizdir. Rakiplerimizi Giresun’da en iyi şekilde ağırlayalım ama maçlarda sadece Giresunspor’u destekleyelim. Çünkü futbolcularımız da tüm haberleri okuyorlar, sosyal medyayı takip ediyorlar. 

'Futbolcular destekle mutlu oluyor'

Destek gördüklerinde çok mutlu oluyorlar ve bu destek onların başarılı olmasına yardımcı oluyor. Lütfen artık sadece kendi futbolcularımızı destekleyelim, onları motive edelim, Süper Lig’de olmanın haklı gururunu hep birlikte yaşayalım ve yaşatalım. Bunu Giresun halkından rica ediyorum.” 

'Galatasaray'ı yenmek istiyoruz'

Hakan Keleş Galatasaray maçı hakkında da ise “Giresunspor 44 yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. İlk maçımızı Galatasaray ile oynayacağız. Rakibimizi pazartesi akşamı sahamızda ağırlayacağız. Öncelikle St. Johnstone'u deplasmanda 4-2 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna kalan Galatasaray’ı aldığı galibiyetten ve ülke futboluna katkılarından dolayı kutluyorum, Avrupa kupalarında başarılarının devamını diliyorum. Lige dönecek olursak rakibimizi yenmek istiyoruz. Galatasaray’ın gücüne saygı duyuyoruz ancak kimseden çekinmiyoruz. Pazartesi akşamı Çotanak Spor Kompleksi’nde sahaya kazanmak için çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler