Hakan Keleş'ten Galatasaray maçı ve transfer açıklaması

16.08.2021 - 23:50 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 00:16

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray’a karşı kaybettikleri maçın ardından değerlendirmede bulundu.

Hakan Keleş'ten Galatasaray maçı ve transfer açıklaması

AJANSSPOR-HABER

44 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönen Giresunspor ilk maçında Galatasaray’a 2-0 yenildi. Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Hakan Keleş karşılaşmanın ardından açıklamalarda buundu.    

Hakan Keleş: 10 kişi kalmak etkiledi

Genç teknik adam, "10 kişi kalmak bayağı etkiledi. Denge gelince oyun üstünlüğünü ele aldık. Eksiklerimiz var tabii ki ama oyun olarak iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Daha tam hazır değiliz. Birkaç transfer geldiğinde hazır olacağımızı düşünüyorum. İnşallah Kasımpaşa maçında 3 puanı alırız" dedi. 

Hakan Keleş'ten transfer açıklaması

Giresunspor Teknik Direktörü transfer konusunda ise, "Emre Taşdemir’i istiyoruz. Sol kenara oyuncu alacaktık, alamadık. Emre istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Ofansif olarak çok eksiğiz. Anlaştığımız oyuncular vardı ama problemler çıktı. Diabate de hazır değildi, çok riske atmak istemedik. Takımın oyun ve enerjisinden memnunum. 30 dakika çok fazla pozisyon vermedik. Üstüne kata kata gidiyoruz" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler