Hakan Keleş: "Riskleri aldık ama çeviremedik"

07.01.2024 - 21:33 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 22:33

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Yeşil-Beyazlı takımda teknik direktör Hakan Keleş açıklama yaptı.

Hakan Keleş: "Riskleri aldık ama çeviremedik"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Yeşil-Beyazlı takımda teknik direktör Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"Zor bir maç olacağını biliyorduk"

Zor bir maç olduğunu söyleyen Keleş, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Eksiklerimiz vardı. Maçın ilk 60 dakikasında Galatasaray'a çok fazla alan vermedik. Bizim de defansın arkasına atacağımız koşularla etkili olabilirdik. 

"Kaybettiğimiz için üzgünüz"

Yakaladığımız pozisyonlar vardı, öne geçebilsek daha farklı olacaktı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Zor bir fikstürümüz var. Transfere kadar çıkarabileceğimiz puanlar avantaj olacaktı. 

"Kadro kalitesinde sorunlar var"

Geriye düştükten sonra oyuncularda biraz sorun yaşadık. Kadro kalitesinde sorunlar var. Kötü bir oyun sonrasında çevirmeye çalıştık, riskleri aldık ama çeviremedik. İki gün sonra Fenerbahçe maçı var, hazırlıklara başlayacağız" dedi. 

Hakan Keleş, Ajansspor'a konuştu

Maç sonu Ajansspor muhabiri Salim Manav'a da konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Kazanmak istiyorduk. İlk 60 dakikasını kötü oynamadık. Yakaladığımız pozisyonlar vardı. Değerlendirebilseydik biz öne geçebilseydik farklı olacaktı.

Ama burada Galatasaray seyirci baskısıyla öne geçti sonra da oyuna hamle yapmaya çalıştık ama yeterli seviyede kadro kalitemiz olmadığından dolayı etkili olamadık. Ondan sonra zaten 3-0'a geldi maç" dedi.

"Fenerbahçe maçında Calvo olmayacak"

Sarı kart gören ve Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşen Francisco Calvo ile ilgili sözlerine devam eden Keleş, "Galatasaray'da da eksikler vardı ama burada sakat, cezalı ve Afrika Kupası'na giden zaten her takımda eksikler vardı. Bizde de 6 tane eksik vardı. Fenerbahçe maçında Calvo olmayacak. Ama bu dönemi bu şekilde geçirmemiz lazım.

"Deniz Ertaş'a teşekkür ediyorum"

Transfer dönemi açılacak. Orada takviyelerle inşallah düzelteceğiz. Deniz Ertaş'a da teşekkür ediyorum. Şans bulmasına rağmen iyi bir maç çıkarttı. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi performans sergileyecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

"Hakemin verdiği faullerle galip gelemeyeceğinizi anlıyorsunuz"

Konyaspor Teknik Direktörü Keleş, ilk golün ardından faullerinin verilmediğini savundu.

Louka Prip ile Barış Alper Yılmaz arasında yaşanan pozisyonda lehlerine faul verilmesi gerektiğini ileri süren Keleş, "Dördüncü hakem 'faul' dedi ama hakem faul kararı vermedi. Zaman zaman zaten hakemin verdiği faullerle galip gelemeyeceğinizi anlıyorsunuz. Hakem hakkında çok fazla konuşmuyorum ama bu tür maçlarda hakemler takdir haklarını kullanıyor. Maçı bir faule bağlamamak lazım ama iyi oynadığımız bir dönemdi." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler