Hakan Kutlu, Ankaragücü ile anlaştı mı? Açıkladı!

17.06.2019 - 19:10 | Son Güncellenme: 17.06.2019 - 19:10

Mustafa Kaplan'la yolları ayıran Ankaragücü'nde teknik direktör arayışları devam ediyor.

Ankaragücü yönetimi, yeni hoca arayışlarına tam gaz devam ederken camianın unutulmaz ismi deneyimli teknik adam Hakan Kutlu'nun Ankaragücü'nde göreve başlayacağı iddia edildi.

Hakan Kutlu, Ankaragücü ile anlaştı mı? 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Kutlu, "Ankaragücü benim için çok özel ve çok ayrı. Ankaragücü yönetiminde hocalık konusunda teklif almadım. Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra yurt dışında birçok takımın maçlarını takip ettim. Ekibimle birlikte yeni sezon için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

'Deniz Türüç, Galatasaray'a fayda sağlar'

Eski oyuncusu Deniz Türüç hakkında da konuşan Kutlu, "Deniz Türüç, Türkiye'de her takımda oynayabilir. Deniz'in Galatasaray'a transfer olursa fayda sağlayacaktır. Kayserispor'da bizim dönemimizde de Deniz'e Galatasaray'dan transfer teklifi gelmişti"

"Altay Avrupa'da ve büyük takımlarda oynar"

Ankaragücü ve Milli Takım'ın genç kalecisi Altay bu sezon göz doldurdu. Altay'ın önümüzdeki yıllarda Avrupa ve ülkemizin önemli tkımlarında forma giymesini bekliyorum.

A Milli Takım'ın seviyesine kadar yükselecek. Ülkemiz 10 yıl boyunca kaleci sorunu yaşamaz çünkü çok önemli kaleciler var. Ankaragücü altyapısından çok önemli oyuncular çıktı ve çıkmaya da devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler