Hakan Kutlu: Deniz Türüç, Galatasaray'da oynar...

12.04.2018 - 17:16 | Son Güncellenme: 12.04.2018 - 17:16

Hakan Kutlu: Deniz Türüç, Galatasaray'da oynar...

Teknik direktörü Hakan Kutlu, Süper Lig ve 1. Lig gündemine dair açıklamalarda bulundu. Kutlu, eski öğrencisi Deniz Türüç'ün transferi hakkında flaş ifadeler kullandı. 

Hakan Kutlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

İşte detaylar...

Galatasaray - Başakşehir maçı yorumu!

Süper Lig'deki zirve yarışından ve küme düşme potasından bahseden Hakan Kutlu, "Galatasaray - Başakşehir maçı şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç. Ligin kaderini etkileyecek bir maç. Kazanan takım şampiyonluğa çok yakın olacak.  Karabükspor, mali anlamda sıkıntı yaşamasaydı bu sezon ligde kalırdı. Düşme potasında heyecan devam ediyor. Osmanlıspor'un fikstür avantajı var. Konyaspor - Antalyaspor maçının skoru ligin kaderini etkileyecektir" dedi.

'Deniz Türüç, Galatasaray'da oynayabilir...'

İsmi son günlerde Galatasaray ve Fenerbahçe'ye anılan eski öğrencisi Deniz Türüç'le ilgili olarak ise Kutlu "Deniz benim Kayserispor'da olduğum dönemde son 10 haftalık süreçte takıma çok önemli katkı sağladı. O dönem Oğulcan Çağlayan ve Sinan Bakış transfer yapmıştı. Deniz Türüç çok yetenekli, sol ayağını çok iyi kullanıyor. Deniz Türüç, Galatasaray'da oynayabilir. Şampiyonluk yarışındaki tüm takımlarda kendisine şans bulacaktır" ifadelerini kullandı.

'Ankaragücü hayatımın değişmez bir parçası'

1. Lig'deki son durumu değerlendiren 46 yaşındaki teknik adam, " Ankaragücü hayatımın değişmez bir parçası. Benim ve ailemin ayrılmaz bir parçası. Profesyonel bir iş yapıyorum fakat Ankaragücü'nün şampiyon olmasını istiyorum. Ankaragücü-Ümraniyespor maçında kazanan için avantaj olacaktır. Beraberlik ise her iki takıma da yaramayacaktır. Bu haftadaki maç çok önemli. Rizespor bu hafta kazanırsa Süper Lige 'merhaba' diyecektir" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler