Hakan Kutlu, en büyük hayalini açıkladı

Orhan Gülek
24.05.2024 - 14:52 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 14:57

TFF 1. Lig'de Erzurumspor'la büyük bir mücadele örneği gösteren teknik direktör Hakan Kutlu, Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü için, ''Hiçbir takımın küme düşmesini istemem; ama Ankaragücü'nün kümede kalması için dua ediyorum'' dedi.

Hakan Kutlu, en büyük hayalini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu,  kariyeri ve hedefleri hakkında Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Müthiş bir azim göstererek play - off potasına girdik"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan  Kutlu, ''Sezon başında transfer yasağı vardı. Stattaki fiziki sorunlar nedeniyle stadımızı sezon başında kullanamadık. Bunlara rağmen yönetim, futbolcu ve teknik heyet büyük bir birliktelik gösterdik. Erzurumspor'un küme düşecek ilk takım olduğu söyleniyordu. Biz buna rağmen müthiş bir azim göstererek play - off potasına girdik. Sezon başında 3 puanımız silinmeseydi, playoffa da kalacaktık. Belediye başkanımız Mehmet Sekmen büyük bir destek verdi. Başkanın çok büyük çabaları oldu. Ahmet Dal büyük bir mücadele örneği verdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Taraftarla birlikte süreci mükemmele yakın yönettik. Bence kimsenin gözardı edemeyeceği bir başarı elde ettik' diye konuştu.  

"Ankaragücü'nün düşmemesi için dua ediyorum"

Futbolcu ve teknik direktör olarak Ankaragücü'nde başarılı çalışmalar yapan Hakan Kutlu, ''Hiçbir takımın düşmesini istemem; ama yetiştiğim, büyüdüğüm ve taraftarı olduğum Ankaragücü'nün düşmesini kesinlikle istemiyorum. Şu takım düşsün diye bir temennim yok; ama Ankaragücü'nün düşmemesi için dua ediyorum. Trabzonspor deplasmanında kazanırsa kendini kurtarır. Kümede kalma mücadelesinde Ankaragücü belirleyici olacak'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Küme düşme potasında işler karıştı! Gaziantep, Konya, Hatay, Ankaragücü...
Habere Git

"Hayalim, Ankaragücü'nde teknik direktörlük kariyerimi sonlandırmak"

Yeni sezonda Ankaragücü'nde çalışma ihtimali için Hakan Kutlu, ''Emre Belözoğlu hoca benim arkadaşım. Ankaragücü şu anda zor bir durumda. Gelecek sezon devam edip etmeyeceğini bilmiyorum. 1 buçuk yıllık mukavelesi vardı. Sözleşmesinin devam ettiğini biliyorum. Fakat tüm bunlardan bağımsız şunu söyleyebilirim, benim hayalim Ankaragücü'nde çok uzun süre teknik direktörlük yapıp, Ankaragücü'nde teknik direktörlük hayatıma nokta koymak. Ama bu açıklamamı kimse yanlış anlamamalı. Ankaragücü'nün bir teknik direktörü var. Benim bu açıklamam şu anda Ankaragücü'ne talibim şeklinde yorumlanmamalı'' şeklinde konuştu.  

"Gelen teklifleri değerlendirmek bizim en doğal hakkımız"

Kendisini arayan pek çok kulübün olduğunu dile getiren Hakan Kutlu, ''Arayanlar var; ama önceliğimiz Erzurumspor. Önümüzdeki hafta Erzurumspor'la görüşeceğiz. Duruma göre sonrasında gelen teklifleri değerlendirmek bizim en doğal hakkımız'' dedi.  

Hakan Kutlu'nun kariyeri

Hakan Kutlu, teknik direktör olarak yuvasından çıktığı Ankaragücü’nün yanı sıra Denizli, Mersin, Kayseri, Manisa, Gaziantep,  Adana Demir, Kasımpaşa, Giresun ve Tuzla gibi takımlarını çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler