Hakan Kutlu: “Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan takımlardan teklif geldi”

30.09.2024 - 22:49 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 22:51

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda alınan Iğdır FK galibiyeti, ligdeki hedefleri ve Yakup Kırtay için açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Hakan Kutlu: “Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan takımlardan teklif geldi”

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig takımı Erzurumspor FK’da teknik direktör Hakan Kutlu, Iğdır FK galibiyeti, ligdeki hedefleri ve Beşiktaş’ın da gündemine gelen Yakup Kırtay hakkında konuştu.

Kutlu, Yakup Kırtay için gelen transfer tekliflerini de açıkladı

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Hakan Kutlu, “Erzurumspor’da 2.5 sezondur çalışıyorum. İfade ettiğin gibi 6 dönem transfer yasağı vardı. Bu süreçte başkanımız, taraftarımız, oyuncularımızla birlik olduk. Geçen sezon ligde kaldık ve Play-Off’u kaçırdık. Sezon öncesinde başkanımız Ahmet Dal ve Onursal Başkanımız Mehmet Sekman büyük bir özveri gösterdi ve transfer yasağını kaldırdık. Her iki isme de teşekkür ediyorum. Transfer sürecinde uygun maliyetle kaliteli oyuncuları transfer ettik. Son hafta deplasmanda zorlu rakimiz Iğdır’ı mağlup ettik. Mutluyuz, inşallah bu sezon şehrimizi mutlu edeceğiz ve keyif veren bir futbol ortaya koyacağız. Erzurumspor’un formasının olduğu her yerde potansiyelin yüksek olduğunu göstereceğiz” ifadelerini kullandı ve ekledi:

“Farklı bir lig olacak”

“Bu sezon çok farklı bir lig yaşanacak. Yeni Malatyaspor dışında her takımın hedefi var. Milli aradan 4 hafta sonra her şey daha netleşecektir”

Mustafa Akbaş’ın sağlık durumu

Mustafa Akbaş’ın sakatlığı hakkında ise Kutlu, “Mustafa Akbaş hem sahada hem de saha dışında takımımızı en iyi şekilde temsil ediyor. Mustafa’nın parmağında küçük bir kırık var. Milli aradan sonra aramıza dönecektir” dedi.

“Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan takımlardan teklif geldi”

“Yakup Kırtay için transfer teklifi var mı?” sorusuna ise Hakan Kutlu, “Yakup Kırtay şu anda potansiyeli çok yüksek stoperler arasında yer alıyor. Yakup için Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan takımlardan teklifler geldi. Süper Lig’den de birçok takımdan teklif geldi. Ancak fiyatta anlaşma olmadı. Yakup’un bir sezon takımımızda oynayıp transfer olması daha uygun olacaktır” cevabını verdi.

Taraftara mesaj verdi

Hakan Kutlu’nun Erzurumspor taraftarına mesajı ise şu şekilde oldu:

Erzurumspor taraftarı takımını iç sahada ve deplasmanda destekleyen bir taraftar grubu. Erzurum’un şehrinin futbola ilgili çok yüksek. Erzurumspor, Süper Lig’e yükselirse uzun yıllar Süper Lig’de kalıcı olacaktır. Şehirde bu potansiyel çok fazla”

Senin için hazırladığımız haberler