Antalyasporlu Hakan Özmert Bodrumspor İle Anlaştı

Burak Alaca
17.02.2023 - 19:39 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 19:47

Antalyaspor'da kaptan Hakan Özmert ile yollar ayrılıyor. Takımda düşünülmeyen deneyimli futbolcu, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor ile anlaşma sağladı.

Antalyasporlu Hakan Özmert Bodrumspor İle Anlaştı

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor'da kendisine kulüp bulması istenen futbolcular arasında yer alan Hakan Özmert'in yeni adresi belli oluyor. Daha önce Şanlıurfaspor ve Gençlerbirliği’nden teklif alan deneyimli futbolcu, Bodrumspor ile prensip anlaşmasına vardı. Ege ekibiyle temas kuran 37 yaşındaki futbolcunun transferi için resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 

Kadroya giremedi

Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan kaptan Hakan Özmert, bu sezon kadroya girmekte zorlandı. Sadece 1 maçta ilk 11’de yer alan Hakan Özmert, son 5 maçta süre alamazken, son 3 maçta kadroya dahi giremedi. 

188 maçta forma giydi

Antalyaspor'da ikinci dönemine son veren başarılı futbolcu, kırmızı beyazlı formayla tam 188 maça çıktı. Kariyerinde en çok formasını giydiği takım olan Antalyaspor ile 15 gol ve 17 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
"Yerli Haaland" Antalyaspor'da!
Habere Git

Süper Lig'i gezdi

Deneyimli orta saha oyuncusu daha önce Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor, Orduspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Başakşehir gibi ekiplerin formasını terletti.

Senin için hazırladığımız haberler