Hakan Özmert Milli Takım’dan haber bekliyor

09.04.2019 - 14:28 | Son Güncellenme: 09.04.2019 - 17:28

Hakan Özmert Milli Takım’dan haber bekliyor

Antalyaspor’da kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Hakan Özmert, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’in konuğu olan Hakan Özmert, Milli Takım’dan davet beklediğini söyledi. A Milli Takım formasını giymeyi çok istediğini ifade eden başarılı futbolcu, “Milli Takım için zaman bir beklenti var. Çağrılmayı çok isterim. Kadroya baktığımda iyi bir oluşum olduğunu görüyorum. Efecan, Deniz Türüç gibi isimler davet edildi. Kim formdaysa onlar çağrıldı. İyi bir kadro yapıldı. Ben de bekliyorum. Nasip olursa giymeyi çok çok isterim. Oynayabileceğimi düşünüyorum ama takdir onlarındır. Kim iyiyse kim hak ediyorsa genç veya yaşlı milli formayı giymeli” sözlerini kullandı.

“Avrupa’da oynamayı her futbolcu ister”

Halen Avrupa kupaları potasında yer aldıklarına dikkat çeken deneyimli futbolcu, “Avrupa’da oynamayı her oyuncu ister ama biraz gerçekçi olmak lazım. Hafta hafta bakmak lazım. Kazandıkça o hedef kendini belirler. Biz daha sağlam basmak istiyoruz. Her maça final havasında çıkıyoruz. Elimizden gelen en iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz. Avrupa neden olmasın? Antalyaspor formasıyla Avrupa’da oynamayı çok isterim” dedi.

Bülent Korkmaz en iyilerden biri

Bülent Korkmaz’ın önemli bir teknik adam olduğunu ifade eden 33 yaşındaki futbolcu, “Bülent Korkmaz’ın çok iyi analiz yaptığını düşünüyorum, rakibi çok iyi analiz ediyor. Sabahtan akşama kadar tesiste kalıyor. Rakibin nerede artıları var, nerede eksileri var bunları tespit edip bize de çok iyi aktarıyor. Maça çıkarken ne yapacağımızı biliyoruz. Bu çok önemli” diye konuştu.

Korkmaz’ın çalıştığı en iyi teknik adamlardan birisi olduğuna vurgu yapan Özmert, “Çalıştığım en iyi teknik direktörler arasında Abdullah Avcı’yı söyleyebilirim. Bülent Hoca da öyle. Tolunay Kafkas’la da çalıştım. O da çok iyi bir antrenör” ifadelerini kullandı.

Yarım kalan işi tamamlamaya geldim

Antalyaspor’a transfer sürecinden de bahseden Hakan Özmert, “8-9 sene önce 3 sezon Antalyaspor forması giymiştim. Buradan ayrıldığımda kalbimin bir köşesinde burukluk vardı. Burayı evim gibi görüyordum, öyle seviyordum burayı. Şampiyonluk yaşadım, sonraki sene kümede kaldık. Çok ayrılmak istemiyordum. Geri dönerken teklif geldiğinde de çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Başakşehir’de çok şey öğrendim ve orada öğrendiklerimle burada yarım kalan işimi tamamlamak istedim. Böyle bir çıkışı ben de beklemiyordum. İnsan kendi yeteneklerini biliyor ama bazen bunları öne çıkarmak zaman alabiliyor. Biraz tecrübelendim. Hatalarım da var. Tecrübeyle bunları azaltmaya çalışıyoruz. Daha da fazla skora katkı sağlamak istiyorum” dedi.

“Başakşehir’de oynardın diyorlar”

Başakşehir’de fazla şans bulamadığına dikkat çeken başarılı orta saha oyuncusu, “Başakşehir’in çok iyi bir kadrosu var. Ayrıldığım gün Abdullah Avcı ile vedalaşırken, ‘Hakkını helal et, ben senden çok memnundum. Sana çok fazla şans veremedim ama ne zaman oynatsam elinden geleni yaptın ve iyi oynadın’ dedi. Yardımcı Antrenör Orhan Ak ile de zaman zaman konuşuyoruz.  ‘Bu sene burada olsan oynardın’ diyor. Geçen yıllarda Başakşehir ikili orta saha oynuyordu, şimdi üçlü orta saha oynuyor. Bana uygun bir sistem” diye belirtti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler