Hakan Ünsal: "Psikolojik üstünlük Galatasaray'da"

20.09.2024 - 17:13 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 17:18

Eski futbolcu Hakan Ünsal, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi "Sezona 5'te 5 yaparak başlamanın moral ve motivasyonu var" dedi.

Hakan Ünsal: "Psikolojik üstünlük Galatasaray'da"

AJANSSPOR

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Adnan Sezgin ile eski futbolcular Hakan Ünsal ve Saffet Akyüz, Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'ye konuk olacak sarı-kırmızılı takımın iyi sonuç alacağına inanıyor.

''Gönlüm onlarla beraber''

Sarı-kırmızılı takımdan galibiyet beklediklerini aktaran eski yöneticilerden Adnan Sezgin, "Hem Okan hocaya hem de takıma güveniyorum. Kadıköy'den en iyi sonuçla döneceğiz. Bence takım çok iyi bir yolda. İyi futbolcularımız var. Gönlüm onlarla beraber." diye konuştu.

''Osimhem'in varlığı ile Galatasaray'ın eli güçlendi''

Osinhem'in derbiyi nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Ünsal, "Osimhen normal bir transfer değil. Aslında gerçekleşmesi çok muhtemel bir transfer değildi. Bence müthiş bir oyuncu. Icardi zaten sakat. Osimhem'in varlığı ile Galatasaray'ın eli güçlendi. Onun olması taraftarı, basını, teknik ekibi ve futbolcular etkiler. Psikolojik üstünlük Galatasaray'da olacak. Belki de Mourinho, kafasındaki sistemde değişiklikler yapacak." şeklinde görüş belirtti.

''Ali Koç büyük transfer vaadinde bulundu''

Fenerbahçe cephesini değerlendiren Akyüz, "Geçen sezonki hayal kırıklığından sonra başkan Ali Koç büyük transfer vaadinde bulundu. Ancak takıma yansıyan çok özel bir şey görmüyorum." diye konuştu

''Osimhen, güçlü bir futbolcu''

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in fark yaratabilecek bir oyuncu olduğunu anlatan Saffet Akyüz, "Osimhen, güçlü bir futbolcu. Deplasmanda üstüne oynanınca topu tutabilecek bir oyuncu. Galatasaray'ın kaliteli ayakları var. Bu nedenle fark yaratabilir." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler