Hakem Ali Şansalan'dan Murat Sancak'a cevap!

Orhan Gülek
16.02.2022 - 13:26 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 13:35

Beşiktaş maçı sonrası Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın 'katliam yapmak' ve 'Fetö' ile suçladığı Ali Şansalan sessizliğini bozdu. Şansalan 'Hata yaptığımızı düşünmüyorum" dedi.

Hakem Ali Şansalan'dan Murat Sancak'a cevap!

AJANSSPOR - HABER

1-1 berabere biten Adana Demirspor -Beşiktaş maçıyla ilgili hakem kararları tartışılmaya devam ediyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki yönetiminden sonra MHK tarafından cezalandırılan hakem Ali Şansalan özellikle Ada Demirspor Başkanı Murat Sancak tarafından büyük suçlamalarla karşı karşıya kaldı.

Ali Şansalan: Maç çok güzel başladı öyle de bitti

Fanatik gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, Ali Şansalan'la havaalanıda karşılaştığını belirterek hakemin kendisine söylediği sözleri köşesine taşıdı. Buna göre Şansalan, “Maça giderken aramızda konuştuk. Ne güzel. İnsanlar yollarda stada akın ediyorlar. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Maç çok güzel başladı. Öyle de bitti. Her anı heyecan dolu. Böyle keyifli maç. Böyle güzellikler" dedi.

"Maçın önüne geçmemeliydi"

Maç sonu kendilerini bu güzelliğin önüne koymanın anlaşılır olmadığını belirten Şansalan, konuşmasına şöyle devam etti:  "Verdiğimiz kararlar varsayalım ki yanlış. Hata yaptık diyelim, olabilir de. Öyle bile olsa böylesine futbolun her olumlu hareketini içinde yaşatan maçın önünde olmamalıydı."

Ali Şansalan: "Maçta hata yaptığımızı düşünmüyoruz"

Karşılaşmada yaşanan tartışmalı pozisyonlarla ilgili de açıklama yapan Şansalan, "Futbolun yaşanan güzellikleri, verdiği zevk ve eğlence gündem olmalıydı. Hepimiz bunun parçasıyız. Maçta da hata yaptığımızı düşünmüyoruz. Her şey apaçık ortada” diye konuştu.

Adana Demirspor'dan büyük tepki geldi

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Adana Demirspor - Beşiktaş maçında yaşanan pozisyonlar ve hakem kararları çok konuşuldu. Ev sahibi ekibin oyuncuları hakemin kendilerine karşı davranışlarını eleştirmişti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ali Şansalan için son derece sert suçlamalarda bulundu. Sancak, "Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti. Oyun oynatmadı. Futbolcuları saha içerisinde tehdit etti. Sayın Nihat Özdemir başkanım. Hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizle.  Bunlar hep FETÖ'cülerin eseridir" açıklamasını yapmıştı.

26 haftada Ali Şansalan'a görev yok

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. hafta karşılaşmalarında görev alabilecek Hakem ve VAR hakem listesi belli oldu. Ali Şansalan 26. haftada görev alamadı. VAR'da görev yapan Sarper Barış Saka ise listede yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler