Hakem Alper Ulusoy'a Fenerbahçe tepkisi!

10.02.2019 - 12:26 | Son Güncellenme: 10.02.2019 - 12:30

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında deplasmanda Kayserispor’a 1-0 kaybetti. Maçın hakemi Alper Ulusoy’a havalimanında Fenerbahçe taraftarları sert tepki gösterdi.

Alper Ulusoy’a tepki: ”Maçın tekrarını izlediniz mi?”

Kayseri- F.Bahçe maçının hakem ekibi, dün sabah saat 09:15'te Anadolujet'in THY 7293 sefer sayılı uçağıyla Erkilet Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen'e hareket etti. F.Bahçe taraftarının büyük tepkisini çeken Alper Ulusoy ve arkadaşları, uçağı havalimanındaki CIP Salonu'nda (Özel yolcu salonu) bekledi. Bu esnada salonda kimse bulunmazken hakem ekibi uçağa geçmek için bulunduğu yeri terk edeceği sırada içeriye F.Bahçe taraftarı girdi. Hakemlere önce "Herkese günaydın" diyen taraftar, "Öncelikle iyi yolculuklar diliyorum. Dün akşamki maçın tekrarını izlediniz mi?" şeklinde soru yöneltti.

“Gözlerinin önündekini görmüyorlar”

Alper Ulusoy kapıya yakın olduğu için diğer hakemler bu soruya, "Tekrar izlememizi gerektirecek bir durum yok" yanıtını verdi. Taraftar bu kez "Neden gerek yok hocam, ne güzel yönettiniz! Bence bir daha izleyin ve nasıl bir maç yönettiğinizi görün" sözleriyle çıkıştı. Hakemler tansiyonun yükseleceğini hesap ederek bu kez yanıt vermedi ve CIP Salonu'ndan uzaklaştılar. Ardından taraftar, "Adamlar gözünün önündekini görmüyor, maçı izleseler ne olacak ki?" şeklinde kendi kendine söylenerek yerine oturdu. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler