'Hakem berbat maç yönetti'

08.11.2020 - 23:46 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 23:52

Son dakika spor haberleri... Rıdvan Dilmen Sivasspor Galatasaray maçı yorumları haberimizde. Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu mücadeleyi,, hakem kararlarını ve penaltı pozisyonlarını NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında değerlendirdi.

'Hakem berbat maç yönetti'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV kanalında yayınlanan "%100 Futbol" programında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, karşılaşmadaki tartışmalı pozisyonları ve hakem kararlarını yorumladı.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

Sivasspor'u mental olarak yorgun olabilir. Avrupa maçları falan yoğunlaştılar, bunu yönetmek kolay değildir. Galatasaray ise 3'te 3 yaparak mental olarak özgüvenli çıktı. Rakibine oyununu kabul ettirdi. Aman aman oynamadı ama oyunu kontrol etti. Gol kokusunu iyi alan oyuncuları var

"Fatih Terim'in konsantrasyonu iyi değil"

İlk 4 hafta 4 puanlık Galatasaray'a bakın, son 4 maçtaki Galatasraay'a bakın. Başakşehir'in de ilk 4 haftada 1 puanı vardı. Fatih Terim'in konsantrasyonunu pandemi başladıktan beri iyi görmüyorum. Sezon başından beri yönetimle gerginlikleri oldu. Özellikle transfer konusunda bazı şeyleri çok da dışarı yansıtmadılar.

Fatih Hoca istemese bile bazı oyunculardan faydalanmak zorundaydı. Hiçbir maça ideal 11'i ile çıkmadı. Radamel Falcao yokken, Mbaye Diagne'yi bile oynatmadı.

"Arda'yı beğendim ama Feghouli kötü günündeydi"

Arda Turan'ın golde iyi koşusu vardı, iyi attı. Arda'yı çıkana kadar beğendim, iyi oyun oynadı. Bir kaptan gibi takıma hakim oldu. Babel yapabileceklerini yapmaya çalıştı. Ancak Feghouli çok kötü günündeydi.

"Maçın hakemi çok başarısız"

Hakem berbat maç yönetti. Bir hakem şu penaltıyı 3 dakikada vermez. Verdiği kartlar, vermediği kartlar, fauller... Abdülkadir Bitigen'i geçen sene beğeniyordum ama bu sene kötü. Son haftalarda hakem performanslarından memnun değilim.
Senin için hazırladığımız haberler