"Hakem düzgün maç yönetmedi"

19.09.2020 - 21:30 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 21:30

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Murat Şahin, Antalyaspor maçından sonra neler söyledi? İşte detaylar...

"Hakem düzgün maç yönetmedi"

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Murat Şahin, Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor'un gol attığı pozisyon hakkında konuşan Şahin, "Taç gözümün önünde oldu. Taçın bize verilmesi gerekirken rakibe verildi. Hakem düzgün maç yönetmedi. Türkiye'de hakemlerin tartışılmasının nedeni, maç içinde iki takıma da aynısını vermiyorlar. Devamlı hakem tartışmalarının olma sebebi bu. Standartları yok" dedi.

"Daha hazırlık dönemindeyiz"

Oyuna hakim olduklarını söyleyen Murat Şahin, "Maçın genelinde özellikle ilk yarı çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Oyuna hakim bir takımdık. Antalyaspor'un kontra atak dışında kapanan bir takım olduğunu biliyoruz. Rakibin pozisyona girdiğini görmedim ama 55'ten sonra oyundan düştük. Daha hazırlık dönemindeyiz.

Oyuncu olarak da eksiklerimiz var. Bunlar düzelecek. Az puan kaybederek bu süreci geçirmek istiyoruz. Galip gelmeyi hak etmiştik. 1-0'dan sonra iki tane net pozisyonu harcadık. Bugün bunu başaramadık. Sezonun başındayız. Daha iyi takım olacağız. Aramıza katılacak oyuncular var. Böyle kayıplar olmasın isteriz ama sonuçta 2 puan kaybettik. Vida ile ilgili bilgim yok, bize gelen teklif yok. Benim bilgim yok" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler