Emre Belözoğlu'ndan hakem eleştisiri: Planlı bir ön yargı ya da talimat var

08.11.2023 - 18:28 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 18:32

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendisine gösterilen sarı kartlar nedeniyle kendisine karşı bir planlı ön yargı veya talimat olduğunu söyledi.

Emre Belözoğlu'ndan hakem eleştisiri: Planlı bir ön yargı ya da talimat var

AJANSSPOR - HABER

Emre Belözoğlu, bu sezon kendisine gösterilen sarı kartlar nedeniyle kendisine karşı planlı bir ön yargı olduğunu söyledi. Genç teknik adam, "Teknik direktör olduktan sonra özellikle yan hakemlerin, dördüncü hakemlerin sadece benim kulübemin yanında olmasından dolayı rahatsızlığımı daha önce dile getirmiştim. Burada ne yazık ki belli bir ön yargı ya da artık talimat neyse bu var" dedi.

Hafta sonunda oynayacakları Antalyaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Emre belözoğlu, "Rakipler de herkes gibi. Biz nasıl hazırlanıyorsak onlar da bize hazırlanıyorlar. Şu an önümüzde çok çabuk bir şekilde hazırlanmamız gereken bir maç var. Cuma günü ligin dinamik organizasyonu olan takımlardan bir tanesiyle oynayacağız. Kısa sürede ona hazırlanıp inşallah oradan da milli araya mutlu bir şekilde girmek istiyoruz" dedi. 

"Planlı bir ön yargı var"

4 lig maçında 3 sarı kart görmesi üzerine hakemler tarafından kendisine yönelik bir ön yargının olup olmadığına ilişkin soruya yanıt veren Belözoğlu, "Küçük yaştan beri bu camianın içindeyim. Birazcık da bu çok küçük yaşlardan beri bu camianın içinde olmanın hep sıkıntılarını yaşamış birisi oldum. Şikayetçi değilim. Her nimetin bir kendince külfeti var bu hayatta" diye konuştu. 

Teknik direktör olduktan sonra kendisen karşı kartların arttığını vurulayan Belözoğlu, "Özellikle yan hakemlerin, dördüncü hakemlerin sadece benim kulübemin yanında olmasından dolayı rahatsızlığımı daha önce dile getirmiştim. Burada ne yazık ki belli bir ön yargı ya da artık talimat neyse bu var.

Bu benim tarafımdan yönetilmesi gereken bir süreç. Ama ne yazık ki biraz önce söylediğimiz gibi bir planlı bir ön yargı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı da rahatsızım. Rahatsızlığımızı dile getirdik. Hem de elimden geldiğince hakkaniyetli cümleler kurmaya çalışıyorum. Fakat devamlı benim kulübemin yanında olan dördüncü hakemi görmek istemiyorum. Orada bir adalet, temsil kabiliyeti olması gereken bir düzen var. O hakemlerin de bence görevi bu. 

Son maçta gördüğüm sarı kart birazcık penaltı pozisyonuna vermiş olduğum tepkidendi, haklı olabilir ama onun dışında genel anlamda dördüncü hakemlerin devamlı benim kulübemin yanında olmasından dolayı rahatsızlığım var. Bunu söylemem lazım" değerlendirmesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
RAMS Başakşehir-MKE Ankaragücü maçının ardından
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler